Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Termékfrissítés és újdonságok a Sonos-nál!

kiskep_sonos_uj_zonajatszokMegújultak a zónajátszók a Sonos kínálatában, immáron ZP 90 és 120 néven futnak a komponensek!

Megújultak a zónajátszók a Sonos kínálatában! Újdonság a vadonatúj fejlesztésű SonosNet 2.0 technológia, melyet mindkét készülék megkapott, csakúgy, mint az elsődjénél nagyobb érzékenységű MIMO antennákat. A nagyobbik modellnek egyik fő újdonsága és egyben legnagyobb erénye a valódi D-osztályú erősítő, mellyel - bár a kabinet fizikai méretét minimálisan csökkentették - a leadott teljesítménye némiképp növekedett! A készülékek belső szoftvere új verziót kapott, mellyel gyorsabbá, hatékonyabbá válik készülékek és a komplett otthoni zenetár vezérlése.

ZP 90

Ez a modell gyakorlatilag megegyezik a korábban nagy elismerést kivívott ZP 80 készülékkel, annyi apró különbséggel, hogy ez már megkapta a SonosNet 2.0 technológiáját, amely jó vételt biztosító MIMO antennákat kombinálja a már kiépített hálózati képességeivel.

ZP 120

A Sonos nagyobbik, erősítővel ellátott egysége, amely szintén megkapta a SonosNet 2.0, csomagot. Ez a modell a korábbi ZP10 alaposan átdolgozott verziója. Jelentős méretcsökkenésen ment keresztül (7"x3"x8" vs. 10"x4"x8"), míg a készülék össz. súlyát sikerült a felére csökkenteniük. Ezzel párhuzamosan a leadott teljesítményen is sikerült pumpálniuk (55Watt a korábbi 50Wattal szemben).

A Sonos másik nagy újítása, mely magukat a felhasználókat érintik, az amerikai Napster, Classical, és LiveDownloads oldalak zenetárából ezentúl minden vadonatúj vásárló különböző - úgymond - zenecsomagokat kap, melyekkel - 200 dollár összeghatárig - teljesen ingyenes zenetartalmat tölthet le otthoni készülékére!

Az új Sonos család már a Bemutatótermünkben!
Classical | LiveDownloads | mimo | Napster | Sonos | sonosnet | zónajátszók | ZP 120 | ZP 90

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés