Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Spectral az Annex Hangcenter kínálatában!

kiskep_spectralHamarosan elérhetővé válnak kínálatunkban a Spectral kiváló megoldásai, többek között a különböző képmegjelenítők falra történő rögzítésére! Kategóriájában egyedülállóan exkluzív megjelenésükkel és minőségükkel töretlen siker jellemzi már évek óta Európában!

A termékeivel mára már világhírűvé vált német állvány-specialista céget egy testvér-trió, Frank, Heiko és Markus Krämer alapította, 1994-ben. Több sikertelen projekt - halogénlámpák, motorizált gördeszkák és plexilapok, stb - a három gépész végzettségű diák és szenvedélyes feltaláló végül úgy döntött, hogy hifi-állványokat próbálnak tervezni.

Az első darab Krämer elem az édesapjuk garázsában született, „Konkav” néven, mely egyben az első Spectral állvány is lett, mely készen állt akár azonnali sorozatgyártásra is. Ez a modell egyébként mind a mai napig megtalálható a Spectral repertoárjában, sikere töretlen azóta is. A kezdeti eladások utáni sikerek után nem sokkal a modellskála is bővült, a vállalat szerkezete termelési létesítményekkel és adminisztrációs hivatalokkal gyarapodott, 2003-ban már 60 alkalmazottal és további bővítésekkel kalkulált.

2005-ben Spectral egy szokatlan és bátor piaci megjelenéssel rukkolt elő, állványait a megszokott, hangulatos otthoni környezeti elemek helyett rusztikus, csupasz téglafalépületekben tette szemlére, ezzel is hirdetve a THINGS FIRST® felhívását, mellyel azt próbálja a mai napig is kifejezni, hogy maga az állvány egy egyszerű környezetnek is dísze lehet, sőt, különlegessé képes tenni azt, addig unalmas jellegét..

A piac lelkesen válaszolt az új fogalomra, a cégnek pedig ez egy új korszak kezdetét jelentette. Jelenleg a Spectral-nak 160 alkalmazottja van Európában és több mint 40 országba exportálja a termékeket, és immáron nálunk is kaphatóak!

A Spectral új falitartó konzoljai már megérkeztek, LCD és plazma-megjelenítőkhöz megbízható és rugalmas megoldást nyújtanak:

MB 50, MB 75 és MB 105 típusok, 50, 75 ill. 105cm-es szélességekkel, maximális teherbírással

- pofonegyszerű, akár egy ember általi felszerelési lehetőséggel
- mindössze 3.5 cm-es vastagsággal, hozzávaló szerszámokkal, tartozákokkal csomagolva.
- beépített vízszintező segíti a munkánkat, teherbírása ezen méretek mellett is 80kg!

A falitartók már elérhetőek kedvező, bevezető árakon!állvány | aluminium | design | hifi | konkav | német | spectral

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés