Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Megérkezett a Real Cable!

kiskep_realcable2008. január 1-től a Real Cable magyarországi hivatalos disztribútorai lettünk, ismerkedjen meg a kiváló francia kábelgyártóval és termékeivel!

Az 1997-ben alakult Real Cable gyakorlatilag a franciák válasza a konkurens országok kábelgyártói sikereire, meglepő gyorsasággal arattak sikert előbb Európaszerte, később világszerte is. Ma pedig már nem véletlen az, ha a Real Cable márkanevet a legnagyobb kábelgyártók között találjuk, rendkívül szigorú és haladó tanulmányok alapján a francia gyártó kezdettől fogva tudatosan alkalmazta a lehető legjobb anyagösszetevőket, szigetelőket a kábelek elkészítéseinél. Termékeire egyaránt jellemző a finom előadásmód, a semleges hangszín és ballansz, a könnyed konfigurálhatóság, a rendkívül széles termékpaletta a kedvező árú megoldásoktól kezdve az audiofil minőségű megjelenésig.

Négy nagy csoportra különül el a termékpaletta:


- a belépőszinttű AVS sorozatra, mely a legkedvezőbb ár/teljesítményű család, egyszerű de mégis egy normál, hagyományos kábelnél már meglepően jobb hangminőséggel, már nagy tisztaságú OFC (Oxygen Free Copper) szálakból épül fel.

- a következő lépcsőfokat az Evolution ill. Innovation széria jelenti, még nagyobb tisztaságú OFC (Oxygen Free Copper) szálak, normál és lapos (flat) kivitelek, szinvariáciok jellemző a két középcső családra, az Innovation sorozat pedig már az ún.időkorrekciós felépítéssel TDC (Time Difference Control) készül, ill. itt jelenik meg először a bi-wire technológia is.

- a termékpaletta az abszolút referencia Master szériával zárul, kompromisszummentes megoldások az igényes hifi és házimozifelhasználóknak, minden esetben szigorú követelményeket betartva, OCC (completely deoxidised) conduktorok, időkorrekciós felépítés (Time Difference Control), többszörös árnyékolás, teflon szigetelők, csúcsminőségű csatlakozófelületek jellemzik, egyedi kiszerelésekben készülnek.

A hangfalkábelek mellett természetesen szerepel a kínálatban a teljes audio-video repertoár, audio- és HDMI interconnectek, antenna és hagyományos videojelátvivők, komponens és scartkábelek, usb -, firewire-adatkábelek, HD iLink-ek.

2008. január 1-től az Annex Total/Hangcenter Kft. és az Aymara Kft a Real Cable mo-i hivatalos disztribútorai, bemutatótermünkben már megtekinthetőek, meghallgathatóak !

Hivatalos terméklista
audiofil | bemutatóterem | francia | hdmi | hifi | interconnect | kábel | real cable | ujdonság

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés