Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Az Onkyo vadonatúj AV receiver sorozata bemutatkozik!

kiskep_onkyo_new_av_series
Faroudja/HQV technológia? HDMI v1.3? RiHD, DolbyTrueHD és DTS-HD Master Audio?? Igen, az új Onkyo széria megérkezett!

A japán hifi óriás - bár eddig sem volt rest fontos újítások nélkül előrukkolni - most azonban minden eddiginél brutálisabb sorozattal dobogtatja a házimozi rajongók szívét. Az új széria tagjai egytől egyig masszívak, hatalmas teljesítményűek és a legújabb hangproceszorokkal felfegyverkezett komponensek lettek, melyekkel otthonunkba varázsolhatjuk az eddig tapasztalt legmegdöbbentőbb sokcsatornás hangélményt!

Az Onkyo úttörőként debütált a világon az első teljes otthoni AV-receiver palettával, melyek tartalmazzák a legújabb nagyfelbontású digitális mozihangot, a legújabb generációs HDMI csatlakozásokat, a videoprocesszort, FaroudjaHQV Reon-VX deinterlacing technológiát a két csúcsmodellben, villámgyors ethernet-kapcsolatot, újgenerációs kalibrálórendszert, és az új, egyre nagyobb teret hódító RIHD - Remote Interactive HDMI-n keresztül - csatlakozást.. Lássuk őket sorban!

Már a legkisebb - TX-SR505 - is masszív a maga 130Watt (6Ohm) teljesítményével, mindezt természetesen már 7 csatornán. 192 kHz/24-bites DAC-ok felelnek a kristálytiszta hangzásért, az átdolgozott, jól bevált W.R.A.T szélessávú végfokaival erősítve. Újdonság az Audyssey 2EQ kalibrációs rendszer, mely a szoba akusztikai tulajdonságainak torzító hatását igyekszik kiküszöbölni, és annak megfelelően beállítani a hangsugárzókat. A rendszer érzékeli a hangsugárzókat és azok tulajdonságait, beállítja hangosságszintjeiket, késleltetéseikett és a keresztváltási frekvenciákat, valamint megméri a szoba akusztikai viselkedését. Az Audyssey ezentúl már nemcsak egy hallgatási pozícióban, de a teljes lehallgatási területen megpróbál ügyelni a frekvencia-átvitelre és az időtartománybeli viselkedésre, ezzel is megszabadítva a laikusabb felhasználót a pontatlan beállítás esetétől. HDMI csatlakozás természetesen alapfelszereltség ma már az Onkyo-nál, sőt, itt már kettőt is kapunk belőle. Az 1080p támogatása tehát adott, természetesen felkonvertálni is képes ezeken keresztül már meglévő dvd-filmeink képét, ezzel is közelebb véve azokat a valódi nagyfelbontású képélményhez!

Mindez megfejelve egy ragyogó árral méltó ajánlat lehet egy komolyabb de mégis elérhető árú otthoni mozirendszer kialakításához!

TX-SR605E - Európa legjobb házimozierősítője 2007-ben

Mivel is lehetne jobban bemutatni a 605-ös készüléket, mint az EISA zsűri által Európa legjobbjaként elismert erősítőjét a középső szegmensben? A repertoár valóban fantasztikus és lenyűgöző a kategóriájában - 7.1-es erősítés, csatornánként 140Watt csúcsteljesítmény, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus Decoding, DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution Audio processzorok, természetesen 192 kHz/24-Bit DAC-okkal a csatornákon, erősített 2. zóna, Audyssey 2EQ-rendszer, videofelkonvertálás HDMI-n és komponens bemeneteken keresztül (előbbin nemcsak kép- hanem hangfelkonv.is lehetséges!), masszív megépítés, és kedvező ár.

Eggyel feljebb lépve - a TX-SR705 modellnél teljesítményben is ugrunk, 160W csatornánként már elegendőnek kell lennie a nagyobb helyiségek magabiztos, dinamikus behangosítására. A THX Ultra2-es minősítés önmagáért beszél, kompromisszumok nélküli megoldás azok számára, akik élettel teli, végletekig precíz mozihangot akarja magáénak tudni nappalijába, ráadásul az olyan további prémiumok, mint az amerikai Faroudja cég DCDi Edge deinterlace-technológiája a képminőség fokozására, vagy a Cirrus Logic (!) 192 kHz/24-bites konverterek, mind egy magasabb minőségi dimenzióba emelik az eddig tapasztalt moziélményeit!

Megj.: az arany szinű verziók csak Ázsiában és az USA-ban érhetőek el!
dolby | dts | erősítő | Faroudja | hifi | master audio | onkyo | receiver | truhd | TX SR505 | TX SR605 | TX SR705

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés