Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


System Fidelity SF-3000, SF-5000

kiskep_system_sf3000Hosszú évekig tartotta magát az elmélet, miszerint nem az számít, hogyan néznek ki a hifi készülékek, elég, ha jól szólnak. Ez a gondolkodásmód már a múlté, a mai eszközöknek mutatósnak is kell lenniük, azon túl, hogy kiválóan muzsikálnak. A design, és a forma kiemelt hangsúlyt kap a hangfalak esetében, amelyek a nappalink, ezáltal szinte a bútorzat részévé válnak.

Ha vet egy pillantást a 3000-es szériára, a kifogástalan, az árán bőven túlmutató hang mellett feltûnhet a modern bútorokat idéző, letisztult vonalvezetés és a tökéletes kivitelezés körte és wenge színben. Természetesen a hangsúly továbbra is azon van, hogy a hangfal hogyan reprodukálja a zenét és a filmek hangját. És ez az, amit ezek a hangfalak a legjobban tudnak: kifogástalanul szólnak, és tökéletesen illenek a nappaliba.

 

A nagyobbik sorozat tagjai gyönyörûen kivitelezett, vastag cseresznye furnér, a kivételesen masszív, ívelt oldalú MDF dobozok, belső merevítésekkel, külön kialakított kamrákkal a kiváló minôségû mély, és középsugárzó számára – ezek ma már nem szükségképpen a legdrágább hangfalak ismérvei. Próbálja ki és élvezze a rendkívüli minőségű 5000-es széria által nyújtott élményt, győződjön meg önmaga mindezekrôl! De nemcsak a kivitelezés, vagy a nagyszerű hangszórók tesznek egy hangfalat igazán különlegessé. Az elôadásmód, a megszólaló hang minősége az, ami alapján az SF-5010 és az SF-5050 kiemelkedik a tömegből. Ezen az áron még csak hasonlót sem talál, ez bizonyos.

 

A 3000-es család frissített színálasztékot is kapott, exkluzív körte és wenge színekben, míg az 5000-es sorozat selyemfényű cseresznye furnér, és különleges, magas fényû, fekete zongoralakk kivitelben érhetőek el! 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés