Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Infocus IN76 - EISA Award 2006/2007

kiskep_infocus_in763000:1 kontrasztarány, 1280x720-as WXGA (720p) HDTV-kompatíbilis panel, és egy átdolgozott, új lencserendszer, kiegészülve egy még felhasználóbarátabb fókusz-beállító gyűrűvel. Ez a vadonatúj, EISA-díjas új Infocus IN76!

Az Infocus - az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb vetítőspecialistája - mára már Európában és Magyarországon is egyre nagyobb teret hódított magának a vevői körökben, köszönhetően a hazai bemutatótermek és házimozi-showk hatásos demonstrációjainak, melyeken a nagyközönség szinte először találkozhatott (végre) egy olyan cég termékeivel, mely teljes mértékben specializálódott az otthoni képmegjelenítés színvonalának minél magasabbra tételére.

Tehette ezt joggal, hiszen sokéves tapasztalati múlttal, értékes referenciákkal a háta mögött kezdhetett bele kiváló minőségű, elsősorban otthoni felhasználásra szánt modelljeinek gyártásába. Valószínűleg, akik kicsit is jártasak a házimozi technikai világában, annak nem mondunk újdonságot azzal, hogy adott területen egy specializálódott gyártó általánosságban mindig meggyőzőbb eredményeket, jobb megoldásokat képes elérni, mint egy olyan, amelyik más területen is képviselteti magát termékeivel, akár kisebb, akár nagyobb mértékben...

Az Infocus termékei olyannyira sikeresek voltak az utóbbi években, hogy az Európában legelismertebb EISA - European Imaging and Sound Association-díját, az Európa legjobb kivetítője címet is sikerült elnyernie. 2003/04-ben a Screenplay 5700, 2004/05-ben a ScreenPlay 777-es, 2006-ban pedig az újdonság, az IN76 lett Európa legjobbja!

Az IN76 tovább hordozza magában azokat a nagyszerű tulajdonságokat, amit elődeiben már megalkotott az Infocus, kiegészítve egy látványosan új, elegáns megjelenéssel. DLP-tükrös megjelenítő rendszere a Texas Instruments, Inc.-től 5-szörös sebességel, 6 szegmensben jeleníti meg a képet, melyet a Texas kisebbik processzora, a DC2 dolgoz fel. A gyors sebességnek köszönhetően immáron szinte teljesen sikerült kiküszöbölni a régebben néhol zavaró szivárványeffektust. A DLP-technikának hála, a színek jóval ragyogóbbak, élethűbbek, pasztelesebbek, mint a konkurens LCD-megjelenítői, a 'képrácsozás' teljes hiányáról természetesen már nem is beszélve.

3000:1 kontrasztarány, 1280x720-as WXGA (720p) HDTV-kompatíbilis panel, és egy átdolgozott, új lencserendszer, kiegészülve egy még felhasználóbarátabb fókusz-beállító gyűrűvel. Bővült a hátsó bemenet száma, immáron a szokásos kompozit, s-vhs, komponens, vga-inputok mellett megtalálható az RS232, HDMI bemenet is, és persze a 12v-os trigger-kapcsoló is, motoros vásznak vezérléséhez.
Külső háza magasfényű lakkfekete-színben pompázik, melyet megkapott az ergonómikusan kialakított távvezérlő is. A dinamikus talpazat szintén új koncepció, akár egy határozott mozdulattal be tudjuk állítani a megfelelő vetítési szöget, amennyiben állványról vetítünk.
Ez szintén forradalmi megoldás, hiszen eddig ezt kézi kerekekkel tudtuk szabályozni, néha meglehetősen fárasztó módon…

Európa legjobb vetítőjének tehát tényleg sikerült újat mutatnia a piac többi termékével szemben, megőrízve már-már hagyományosan tiszta, remek képminőségét, megtetézve egy különlegesen elegáns megjelenéssel, mellyel immáron talán a még az eddig ettől a területtől idegenkedő hölgyek tetszését is megnyerheti magának!

Szeretettel várjuk bemutatótermünkben,a Hegedűs Gyula u.2.sz.alatt!
dlp | eisa | hdtv | in76 | Infocus | projektor | vetítés

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés