Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Sonos Controller 200 - A Sonos vadonatúj rendszertávvezérlése!

kiskep_cr200Elérkezett az idő, amikor a Sonos az eddig meglévő kontroller-családját egy vadonatúj, filigrán megjelenésű rendszertávvezérlővel, a Controller 200-assal bőviti ki, mely egyben az eddigi 100-as modellt váltja le, egyben!

Elődjét több kritika érte, hogy bár maga a menürendszer felépítése, vagy az anyagminősége nem hagy sok kivetnivalót maga után, azonban összeségében mégis egy viszonylagosan nehéz, kétkezes műveletet jelentett a kezelése. Az új kontrollerrel a fejlesztők ezt a legtöbbször megemlített hátrányt szerették volna korrigálni, és megalkotni a tökéletes rendszervezérlést, amelyet immáron akár fél kézzel is lehet kezelni!

 

Az érintőképernyőn az eddigieknél is gyorsabban pörgethetjük végig a zenetárunkat, vagy szörfüzhetünk az online rádiócsatornák ezrei között. Gyorsabb processzort kapott, a rendszer lelkét képző szoftver is jelentős javításokon ment keresztül, az új modellek már az upgradelt OS-sel kerülnek forgalomba. A grafikus kijelző teltebb, részletgazdagabb lett, a felülete speciális tükröződésmentes bevonatot kapott. Az érintőképernyő felület mellett az olyan fontosabb funkciók, mint a némítás, hangerőszabályzás, vagy a zónaválasztás különálló kezelőgombokat kaptak, amelyek a távszabályzón kialakított display alatt sorakoznak. A CR200 szolgáltatáskínálatának palettáján emellett olyan funkciók is a rendelkezésünkre állnak, mint a helyiségről helyiségre történő zenekövetés, az adott lakószoba, illetve valamennyi lakrész hangerőszint szabályzásának lehetősége, vagy a SonosNet támogatása azért, hogy a teljes vezeték nélküli multi-room hangrendszerünk a legjobb hangminőséget szolgáltathassa.

További ujdonság a CR200 állandó készenléti állapota – elég, ha felemeljük a távvezérlőt és megérintjük a kijelzőt, és a Sonos többszobás hangrendszerünk máris működésre kész. A régebbi Sonos multi-room rendszerek és audiohálózatok tulajdonosai örülhetnek, hiszen a CR200 távszabályzó az előző generációs Sonos zónajátszók kezelését is támogatja.

 

A szépen megmunkált, extrudált alumínium burkolattal ellátott Sonos CR200 kontrollerhez természetesen saját dokkoló (Sonos Charging Cradle 200) is tartozik, amely a kézi vezérlő-egység tárolása mellett annak akkutöltését is ellátja.

 

Az új kontroller, a dokkoló egységgel már elérhető Bemutatótermünkben!
200 | controller | dokkoló | LCD | multiroom | Sonos

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés