Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Már a boltban vannak: Scandyna Podspeakers hangfalak

scandyna-podspeakers-01Idén májusban egy vadonatúj márka jelenik meg kínálatunkban egy olyan termékcsaláddal, amelyben ismét párosul az figyelemfelkeltően egyedi design a kiváló hangzással! Hazánkban először találkozhatnak a dán Scandyna cég alkotásaival, mellyel a zenei élmény mellett egy új élménnyel is gazdagadhat a hallgató.. A Podspeakers hangfal-sorozat valamennyi modellje egy olyan életstílust reprezentál, amely bátran elrugaszkodik a megszokott formáktól, ugyanakkor minden tekintetben rendkívül ízléses.

Podspeakers azok számára készült, akik el mernek rugaszkodni az átlag hangdobozok szögletes egyhangúságától, emellett színesben gondolkodnak, hiszen a Podspeakers hangfalak koncepciója, hogy a HI-FI választásának többet kell jelentenie számunkra a hangot, zenét reprodukáló eszközöknél.

A Podspeakers hangfalak története Nagy-Britanniában kezdődött a ’90-es években, amikor egy, a Bowers & Wilkins fejlesztőiből álló kis csapatot – közöttük a legendás B&W Nautilus hangsugárzó fejlesztése mögött álló mérnökkel – megbíztak azzal a feladattal, hogy tervezzenek egy kitűnő hangzást nyújtó hangsugárzót, elérhető áron. Az eredmény már ismert – létrejöttek az első Minipod hangfalak…

Napjainkban a dán HI-FI gyártó, a Scandyna International a Podspeakers terméksorozat gyártási és marketing licenctulajdonosa, és valamennyi Podspeakers hangsugárzó Dániában, különlegesen kialakított üzemekben, szigorú alapossággal kiválasztott OEM gyártóknál készül. Emellett 1996-tól a Scandyna International folytatta a Podspeakers hangsugárzó-projekt fejlesztési koncepcióját. Nemrégiben mutatták be a Micropod SE és a Megapod Kit elnevezésű termékeiket, így mostanára már 15 különféle modell alkotja a teljes Podspeakers terméksorozatot. Ezek között megtalálható hagyományos, illetve aktív (saját, beépített erősítővel rendelkező) hangsugárzó, házimozi célokra kifejlesztett centersugárzó, mélyhangsugárzó, iPod dokkoló, valamint egy 2x50W teljesítményű integrált erősítő is.

Egyedi megjelenésük mellett a Podspeakers hangfalak igazán nem nevezhetők egyhangú berendezéseknek, hiszen a termékcsaládot alkotó modellek egyikét-másikát akár tíz (!) különféle burkolattal – ezüst, sárga, vörös, mély-sötétkék (midnight blue), fehér, fekete, gyöngyház, áttetsző, vagy a jellegzetesen brit „carnaby” kék, és az Austin Minik és a Jaguárok egyik kedvenc, sötétzöld árnyalatára hajazó „racing green” kivitelben – is megvásárolhatjuk. A Podspeakers hangfalak koncepciója, hogy a HI-FI választásának többet kell jelentenie számunkra a hangot, zenét reprodukáló eszközöknél. A hangsugárzó egy olyan divatos bútordarab, amely friss stílust hoz az otthonunkba, innovatív designvilággal, állandóan megújuló színekkel és friss formákkal – no és persze rendkívül pontos hangzással, nagyon elfogadható áron.

A Podspeakers-eket rakhatjuk akár földre, akár polcra, akár falra, akár mennyezetre, fantáziánk szabhat csak határt elképzelésinknek. És ez nemcsak a hangfalakra jellemző! Akár az integrált erősítőt is szabadon helyezhetjük el a környezetünkben, a hangfalak védő grill-jei csavarmentesen rögzíthetőek közvetlen a sugárzó gumipereme alá, így leegyszerűsíti a műveletet, ugyanakkor diszkrétté teszi az egész hangsugárzó kinézetét.

A hölgyekről sem felejtkeztek meg a Scandyna tervezői, a „Girlpower” életérzését erősítendő a Minipod és a Micropod SE hangfalak, valamint a „The dock” és a „The V dock” elnevezésű iPod dokkoló állomások a közelmúltban, rózsaszín változatban is megjelentek. A Scandyna Podspeakers sorozat páratlan sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Minipod, a Cinepod, a Bass Station és a Micropod SE hangfalakat is „Plus X Award” díjakkal jutalmazták egyedülálló formai megjelenésükért!

A „Plus X Award” díjról

A „Plus X Award” díj Európa legnagyobb és legfontosabb versenyének, pályázatának díja a technológia, sport és életstílus terén, amelyet a media society networks kiadó hozott létre. Célja a termék-márkák megerősítése és védelme. A díjazottakról tizennyolc ismert zsűritag dönt, tizenegy kiemelt termékcsoportban. Plus X Siegel díjjal a különös teljesítményt díjazzák a design, innováció, használati komfort/funkció, ergonómia és ökológia kategóriákban.design | díjnyertes | dock | hangsugárzó | ipod | megapod | micropod | podspeakers | scandyna | színes

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés