Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Hamarosan érkezik az Onkyo TX-NR686!

tx-nr686-miniAz Onkyo 600-as sorozata sok éve a legnépszerűbb széria vásárlóink körében, hiszen mindig is remek ár/érték arány mellett kínálta a márkára jellemző, ütős hangot és a kor igényeinek megfelelő szolgáltatásokat. A TXNR686 házimozi erősítő mindenben felülmúlja elődjeit!

Észbontó házimozi élmény a hét minden napján

Az Onkyo saját szabadalmát képező Dynamic Audio Amplification erősítő topológia és a THX Certified Select tanúsítvány garantálja, hogy a hallgató egyből a filmes cselekmény közepén érezze magát. A TX-NR686 házimozi erősítő támogatja a legújabb DTS:X és Dolby Atmos (magassági háttérsugárzó csatornákat lehetővé tevő) térhatású hangformátumokat, emellett a legfrissebb 4K/HDR képes HDMI áramkör is belekerült, így a 4K/60p, Dolby Vision, HDR10 és HLG műsorok megjelenítése sem okoz neki gondot. Mi több, a kereszt-kompatibilis 3D hangmezőre felkeverő megoldások mint Dolby Surround és DTS Neutral:X is megtalálhatók benne.

Hálózati szolgáltatások az Onkyo TX-NR686 házimozi erősítőben

A készülék rengeteg féle módon képes megszólaltatni kedvenc zeneszámainkat. Közvetíthetjük felé vezeték nélkül a mobil eszközünkön (pl. okostelefon, tablet) lévő fájlokat, vagy akár számítógépről is végezhetünk zene megosztást. A beépített Chromecast, DTS Play-Fi és FlareConnect kliensek lehetővé teszi, hogy multiroom hálózatunk zónájaként viselkedjen az erősítő, így egy nagy ökoszisztéma részeseként összehangolható többszobás hangrendszerekkel. Az ugyancsak beépítet AirPlay és Bluetooth technológiákkal még egyszerűbben oldható meg a vezeték nélküli jelátvitel, ha pedig nagy felbontású hifi élményre vágyunk, továbbra is rendelkezésre áll az előlapi USB port, valamint az Ethernet bemeneten helyi hálózaton tárolt, veszteségmentes fájlokat is lejátszhatunk.

tx-nr686-fekete-s

Az Onkyo TX-NR686 erősítő hangja

A 600-as szériát azért is kedvelik sokan, mert jó ár mellett nyújt energikus, dinamikával teli hangot. A TX-NR686 THX-tanúsítványa azt jelenti, hogy a hagyományos mozitermek erejével élvezhetjük otthonunkban a filmeket. a THX Certified Select jelzést birtokló készülékek olyan szobákhoz illenek legjobban, amelyekben a hallgatói távolság kb. 3 méter és a komplett tér nem haladja meg az 57 légköbmétert. A TX-NR686 1% THD mellett, 6 ohmon 165 W/csatorna teljesítényt nyújt, ami az átlag otthonok 90%-ában bőséges hangerőt jelent.

tx-nr686-hatlap-s-s

Az Onkyo TX-NR686 hamarosan bemutatótermünkben is kipróbálható ill. megvásárolható lesz. A termék pontos érkezésével és árával kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén, online termékkatalógusunkban hamarosan részletes specifikációval is megtalálható lesz a készülék.

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés