Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Az új B&W 700-as hangfal sorozat

702-Series-2-Black OFF-miniA klasszikus CM dizájnt örökölte, de teljesen új hangszóró technológiákkal lett felvértezve az új B&W 700-as termékcsalád.

A 2017 őszétől forgalomba kerülő (bemutatótermünkben már jelenleg is meghallgatható és megvásárolható), 700-as hangsugárzók a korábbi CM modelleket utódjaiként futnak tovább. A sokak által kedvelt, szögletes formák továbbra is letisztultságot sugallnak, de a hangszórókat kicserélték teljesen új típusokra, így a hangélmény is lényegesen különbözik.

 

Continuum középsugárzó

700 Series 2 Continuum Drive Unit-miniA felhasznált eljárások a cég zászlóshajó 800 Diamond szériájából származnak, amelyet a zenerajongók, audiofilek és hangmérnökök közül is sokan a ma kapható legjobb hangfalak között tartanak számon. A nagyobb testvérektől örökölt technológiák közé tartozik a sárga, megszokottá vált KevlarTM kónuszt leváltó új, Continuum középsugárzó. Ez az ismeretlen összetételű, szőtt membrán képes mikro tranziensek, egészen hangyányi részletek felfedésére, amelyeket korábban nem is hallottunk a zenében. Mostantól mindegyik 700-as sorozatú hangsugárzóban Continuum középsugárzó található.

Aerofoil profilú mélysugárzó

700 Series 2 Bass Drive Unit-miniAz álló hangfalak dedikált basszus hangszórókkal rendelkeznek, ezáltal árnyaltabb basszust és nagyobb hangnyomást képesek kifejteni, ha nagyobb szobában ill. nagyobb hangerővel szeretnénk természetes dinamikájú hanghatást. Ezek kialakítását is a 800-asok ihlették. Az Aerofoil elvét használták csak a szénszálas külső szendvicsréteg helyett papírt alkalmaztak, a belső szintetikus habtöltetet pedig EPS (Expanded Polystyrene) anyaggal helyettesítették. Ezzel a döntéssel a referencia hangfalakhoz képest kedvezőbb gyártási költséget valósítottak meg, miközben a CM S2 sorozathoz képest drámai hangminőség javulás tapasztalható.

A megújult magassugárzó

700 Series 2 Tweeter on Top-miniA magassugárzó szintén alapos frissítésen esett át. Egyes modelleken külső házba ültették a dómot, hogy az ne vegye át a doboz rezgéseit. Az egységet elcsatoló ház anyaga korábban üreges cink volt, most viszont tömör alumínium, ez az egy kapszula önmagában több, mint 1 kg. A korábbi B&W CM hangfalakon natúr fém magassugárzót eszközöltek. Mostanra el tudták érni, hogy ún. PVD (Physdical Vabour Deposition) eljárással karbon réteget hordjanak fel a dóm felületére, elölről 30 mikron vastagságban, a felületet pedig hátulról egy 300 mikron vastagságú széngyűrű támasztja meg.

 

Az új 700-as családfa a következőképpen épül fel:

Álló hangfalak:

  • B&W 702 S2
  • B&W 703 S2
  • B&W 704 S2

Állványos hangfalak:

  • B&W 705 S2
  • B&W 706 S2
  • B&W 707 S2

Házimozi center hangfalak:

  • B&W HTM71 S2
  • B&W HTM72 S2

Aktív mélysugárzó:

  • B&W DB4S

És egy jó hír azoknak, akik régóta szemezgetnek a CM S2 széria termékeivel: valamennyi bemutatótermünkben lévő B&W CM S2 termékcsaládban lévő hangfal (CM1 S2, CM5 S2, CM9 S2) a készlet erejéig -20% kedvezménnyel vásárolható meg, 5 év garanciával! Az új 700-as sorozat kipróbálható és megvásárolható bemutatótermünkben. További specifikációk találhatók online katalógusunkban, a "Termékeink" fülre kattintva, szaktanácsadással kapcsolatban pedig bátran keresse munkatársainkat szaküzletünkben!

bowers wilkins hangfal | bw hangfal | hangfal | hangfalak | hifi hangfal

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés