Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Új Bowers & Wilkins aktív mélyládák!

bowers-aktiv-melyladak-db-sorozatBemutatjuk a B&W legújabb DB-szériás mélyládáit, melyek a kompromisszumok nélküli tiszta, minőségi basszusra vágyó zene és filmrajongók számára készültek.

 

A Bowers & Wilkins legfrissebb DB sorozata a gyártó eddig készült legnagyobb teljesítményű mélysugárzóit tartalmazza. A három tagból álló termékcsalád a zászlóshajó 800-as hangfalakban lévő, ún. Aerofoil hangszórókészletet örökölte. Utóbbinak is köszönhető, hogy a DB1D, DB2D és DB3D mélysugárzók a gyártó eddigi legfejlettebb típusai.

bowers-aktiv-melyladak-db

Komoly teljesítmény rejtőzik a dobozokban. Ami azt illeti, a trió legnagyobb tagja 2000 W erősítőt rejt, kettős membrán konstrukcióval. Az egymással ellentétes irányba néző kónuszok drámai mértékben csökkentik a torzítást, ugyanakkor a rendkívül merev doboz is fontos szerepet tölt be a tisztaság és gyorsaság terén.

A három mélyláda fizikai méretben, ezáltal teljesítményben különbözik egymástól, tehát különböző környezetekhez ill. hangnyomásszintek eléréséhez ajánljuk őket. A legkisebb típus (DB3D) 1000 W erősítőt és 2 db 20 cm mélyhangszórót tartalmaz. A középső (DB2D) modell kónuszai 5 centivel nagyobb átmérőjűek, ezáltal nagyobb felbontásra képes. A legnagyobb modell kisebb testvéreihez képest kétszer nagyobb teljesítményt nyújt, 30 cm hangszórói pedig akkor is hatékonyak, ha zenei felvételek, nagybőgőt és lábdobot tartalmazó hangsávok hallgatására kerül sor.

bowers-aktiv-melylada-aerofoil-hangszoro

Mindhárom típus elsősorban a Bowers & Wilkins 800-as sorozatához idomul, dizájn és karakterisztika tekintetében egyaránt. Ennél fogva a színválaszték is a hangsugárzókhoz illeszkedő: fényes fekete, rózsafa vagy selyemfényű fehér árnyalatok közül lehet válogatni.

A Bowers & Wilkins termékek már most is rendelhetők bemutatótermünkben, ahol további információkat tudhatnak meg róluk kedves látogatóink.

A termékek részletes specifikációja és árazása online katalógusunkban, ide kattintva érhető el.

bowers-aktiv-melylada-slider

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés