Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Próbálja ki nálunk a megfizethető Dolby Atmos házimozi rendszert!

dolby-atmos

Bemutatótermünkben beüzemeltünk egy olyan, általunk összeválogatott rendszert, mely elérhető áron bárki nappalijába képes a legújabb szintű, 3D-s házimozi hangmezőt varázsolni. Jöjjön el hozzánk egy ingyenes demóra, és próbálja ki Ön is, hogy mire képes a Dolby Atmos!

 

Az Annex Hangcenterben immár évek óta elérhető bárki számára a Jamo Studo széria, mely mindig is kiváló megoldást kínált azoknak, akik megfizethető, remek ár/érték arányú házimozi hangfalszettet akartak vásárolni. E szett álló frontsugárzókat, falra akasztható kétutas centersugárzót és egy pár állványra vagy polcra helyezhető házimozi háttérsugárzót tartalmaz. Vásárlóink, érdeklődőink sokszor megkérdezik, hogy milyen elektronikát érdemes rákötni erre a hangsugárzó szettre? Nos, egyértelműen az egyik legjobb választás az Onkyo TX-NR636 házimozi erősítő, melynek egyik fő extrája, hogy egyike az első, 200 000 Ft alatt elérhető Dolby Atmos-kompatibilis készülékeknek. De mi is az Atmos valójában?

Az otthoni házimozi hangfalszetteknél a legelterjedtebb megoldás, ha 5.1 csatornás rendszert építünk, mely egy aktív mélylából, két háttérsugárzóból, egy centerből, valamint két frontból tevődik össze.A Jamo S 626 HCS mellé nyugodt szívvel javasoljuk a J 10 házimozi mélysugárzót, mely a hangfalakkal együtt nyitvatartási időben bármikor kipróbálható és megvásárolható bemutatótermünkben. De még mindig nem derült ki, hogy mi is az Atmos?

jamo s 626 hcs sa hazimozi hangfalak

A Dolby Atmos szakít a hagyományokkal, és a két háttérsugárzót megtoldja további két háttérsugárzó csatornával. A hivatalos leírás alapján rendszerünket megtoldhatjuk további kettő, vagy négy hangsugárzóval, melyeket a mennyezetre rögzíthetünk, vagy választhatunk bizonyos gyártók Atmos-kompatibilis hangfalai közül. Ezúttal történetesen az Onkyo kínál ilyen megoldást, az Onkyo SH-410 szatelitsugárzó személyében. Az SH-410 teljesíti az Atmos-háttércsatorna feladatát anélkül, hogy rögzíteni kéne a mennyezeten. Fúrás, faragás, kényelmetlenségek nélkül élvezhetjük a lehengerlő többdimenziós hangmezőt, mivel az SH-410 a hanghullámok visszaverődése által a frontsugárzókra helyezve képes a fejünk fölé sugározni a hanginformációt. Így egy igazi, 5.1.2 csatornás Dolby Atmos-képes házimozit építhetünk kedvező áron anélkül, hogy szétvernénk a nappali mennyezetét.

Szeretné kipróbálni élőben a Jamo/Onkyo kombinációból felépített Atmos-házimozi rendszert? Ha igen, akkor hívja bemutatótermünket és munkatársaink örömmel látják Önt egy emlékezetes demonstráció erejéig! 

onkyo-sh410-atmos-hangfal

dolby atmos | házimozi rendszer | jamo forgalmazó | jamo hangfalak | jamo házimozi | jamo márkabolt | onkyo házimozi erősítő | onkyo márkabolt

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés