Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Vadonatúj Jamo mélysugárzók érkeztek!

1-jamo-j110-sub-sotet-alma-melysugarzoTeljesen új fejlesztésű és új dizájnra épülő aktív mélyládákat jelentett be a Jamo, melyek hifi sztereó rendszerekhez kiegészítésnek, valamint házimozi szett építésre egyaránt kiváló megoldást jelentenek azok számára, akik kiváló ár/érték arányú hangot szeretnének otthonra.

 

Négy új mélysugárzó jelent meg a Jamo kínálatában, melyeknek mindegyike budapesti márkaboltunkban is kipróbálható vásárlás előtt. Mind a négy tag aktív, tehát saját belső erősítővel rendelkező példány, emellett a kialakításuk előre sugárzó, basszreflex rendszerű. Agyártó közleményéből kiderült, hogy mindegyik modell rendkívüli hangnyomás előállítására képes, miközben nagy hangerőn is meglepően alacsony torzítás hallható.

A legkisebb, J 10 SUB típusú mélyláda kiváló megoldás azoknak, akik belépőkategóriás hangfal vagy hangfalszett (pl. Jamo S 426, Jamo S 526) mellé keresnek egy megfizethető, ugyanakkor hatalmas teljesítményű szubbasszus-ládát. Mint valamennyi friss generációs modell, ez a típus is alumíniummal bevont, magas merevségű kónuszt tartalmaz, folyamatos terhelhetősége 150 W, de rövid távon képes akár 300 W teljesítményt is leadni. Mindegyik újonc D-osztályú erősítőt tartalmaz, aminek köszönhetően rendkívül magas hatásfokkal üzemelnek, miközben hőtermelésük még órákig tartó használat után is meglepően csekély. Az eggyel nagyobb, J 12 SUB aktív mélyláda azok számára lehet jó választás, akik rendelkeznek már egy jó belépő/közép kategóriás hangrendszerrel (pl. Jamo S 526 vagy Jamo S 626), de minden körülmények között szeretnék tengernyi tartalék energiával élvezni kedvenc filmjeiket. A J 12 már nem 25, hanem 30 cm-es mélyközép hangszóróval rendelkezik, és ez a hangminőségre nézve hallható különbséget jelent a kisebbik típushoz viszonyítva. Ugyanakkor a J 12 teljesítménye is felhízott 200/400 W-ra, amiből sejthető, hogy akár 20-50 négyzetméteres alapterületű szobákban is állja a sarat.

 1-J10SUB 1  1-J12SUB 5
 1-jamo-j110-sub-fekete-melysugarzo  1-jamo-j112-sotet-feher-hazimozi-melynyomo

A két legnagyobb típus, nevezetesen a J 110 SUB és J 112 SUB a masszív teljesítmény mellé döbbenetes gyorsaságot, és elegáns megjelenést garantálnak. A fényesre polírozott kabinetnek köszönhetően elegánsabbá tehetjük házimozi rendszerünket, modern bútorzatok mellett is szépen mutatnak a Jamo letisztult stílusú hangsugárzói. A kb. 20 kilogramm össztömegű J 110 SUB egészen masszív, 200/450 W-os erősítővel büszkélkedhet, míg az eggyel nagyobb típus egészen döbbenetes, 300/600 W-ig terhelhető. A J 110 SUB és J 112 SUB modelleket elsősorban a gyártó Concert C 9 és C 10-es sorozatai mellé javasoljuk, de természetesen más termékcsaládokkal is kombinálhatók. Hallgassa meg Ön is a Jamo mélyládáit az Annex Hangcenterben, és tapasztalja meg az erőteljes, kifinomult mozihangzást! További információkkal és termékelérhetőséggel kapcsolatban kérjük, hívja bemutatótermünket, munkatársaink örömmel segítenek!

aktív mélyláda | házimozi mélyláda | házimozi mélynyomó | jamo mélyláda | jamo mélynyomó | jamo mélysugárzó | mélyhangszóró | mélyláda | mélysugárzó | szubláda

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés