Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Új Sonos szoftver érkezett

play5blk pair sub living 2013A Sonos vezeték nélküli multiroom hangrendszerhez friss applikáció érkezett, amely mostantól elérhető iOS6 ill. Android 2.1 vagy frissebb mobileszközökre.

 

 

 

 

Az új Sonos applikáció légiesebb, letisztultabb felülettel rendelkezik, ezáltal még könnyebben használható. A szoftver „magját” egy főmenü képezi, amelyből eldönthetjük, hogy mit szeretnénk hallgatni. Csak néhány opció ezek közül: internetrádió, helyi hálózaton tárolt zenefájlok, vagy böngészhetünk előfizetés-alapú, internetes zenei szolgáltatások (Spotify, Deezer, Songza, Google Play) kínálatából is.

sonos

Természetesen továbbra is megmaradtnak a korábban összegyűjtött kedvenc rádióállomásaink, zenéink, és a távvezérlésre használt mobileszköz (iPod/iPhone/iPad/Android okostelefon/Android tablet/Windows phone) adattárolójában lévő zenéket is kiküldhetjük a rendszerre.

A Sonos mára a világ egyik legjobb vezeték nélküli többszobás hangrendszerévé vált, köszönhetően egyszerű kezelésének és a zónajátszók rugalmasságának. Amennyiben Ön is érdeklődik a rendszer iránt, szívesen bemutatjuk, mire képes a Sonos, ha ellátogat Hegedűs Gyula utcai bemutatótermünkbe!

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés