Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


B&W audiofil PC hangszóró, most kedvezményes áron!

MM-1 Beauty LaptopAkciós áron is elérhető bemutatótermünkben a B&W MM-1, amely prémiumkategóriás számítógépes hangszóróként az itthon élő vájtfülűekből is pozitív véleményt váltott ki. Az aprócska hangfalpár kimagasló hangminőséget nyújt, és vásárlás előtt személyesen is meghallgatható szaküzletünkben. Az extra akció fejében most 20% kedvezménnyel vásárolható meg a termék, 2 év hivatalos garanciával!

 

 

 

 

 

A B&W MM-1 működése, használata rendkívül egyszerű: egyetlen kábellel rákötjük a számítógépünkre, és messze jobb hangzásban lesz részünk, mint amire számítottunk. A megdöbbentően jó hangminőség titka, hogy a B&W csaknem 50 éve foglalkozik hangfalak gyártásával, és az évtizedek alatt felhalmozódott technikai fejlesztések ebben a termékben is megtalálhatóak. Az MM-1 üvegszálas membránt és alumínium dóm magassugárzót tartalmaz, utóbbi mögé a rezgések elnyelésére szolgál egy speciális ún. Nautilus-tölcsér. A készülék nem csak szépen szól, hanem igényesen néz ki, ezáltal bárki asztalán esztétikusan mutat. Az oldalsó csík és a tetőlap egyaránt szálcsiszolt alumínium, a fekete takaróselyem pedig körbeöleli az egész dobozt.

MM-1 Shelf

A B&W MM-1 nem csak analóg kábellel köthető rá számítógépünkre, hanem digitálisan, USB vezetékkel is. Utóbbi használata erősen ajánlott, mivel így a hangszóróban lévő Digitális/Analóg konverter fog működni és a hangminőség azonnal, érzékelhetően felülmúlja a számítógépben lévő hangkártya tudását. A B&W MM-1 akció a gyárilag újracsomagolt modellekre vonatkozik. Az újracsomagolt kiadás minőségben nem tér el a normál gyári változattól, és ugyanúgy érvényes rá a 2 év hivatalos garancia.

Bővebb termékinformáció a B&W MM-1-ről: ITT

A Bowers & Wilkins MM-1 gyárilag újracsomagolt kiadása 149.000 Ft helyett 119.000 Ft-os áron vásárolható meg bemutatótermünkben.

 

Hívjon minket, örömmel segítünk!

1137 Bp. Hegedűs Gyula u. 2

Tel.: 06-1-236-0666 / 06-30-931-6111

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés