Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Új Jamo beépíthető hangszórók

1-jamo mennyezeti hangszoroIdén tavasszal új szériával bővülnek Jamo beépíthető hangfalai. Az új Custom 200-as sorozat kiváló megoldás lehet azok számára, akik megfizethető mennyezeti vagy falba süllyeszthető hangrendszert szeretnének otthonukba, ezzel elkerülve a látható hangdobozok látványát.

 

Az új Jamo Custom 200 beépíthető hangfalak a Jamo Custom 400 mintájára készültek. A remek hangminőséget különleges dizájnnal párosították, amelynek köszönhetően ezek a hangszórók rendkívül könnyedén telepíthetőek. A könnyű beüzemelés gyorsan megtörténhet, és csak hagyományos szerszámokat igényel! A Custom 200 sorozat alaptartozék fehér színű, festhető, mágneses előlapi takarólemezekkel érkezik. A rácsok lapos kivitelének köszönhetően elérhetjük, hogy a mennyezeten semmi se árulja el a hangfal ottlétét.

A Custom 200-as sorozatból 2 modell (IC 206, IC 208) már most is meghallgatható és megvásárolható hifi & házimozi bemutatótermünkben. A 15 centis hangszóróval felszerelt IC 206 kiváló megoldás lehet házimozi háttérsugárzónak vagy kisebb alapterületű helyiségekbe, éttermekbe, kávézókba háttérzenei aláfestéshez. A nagyobbik, IC 208-as modell 20 cm-es hangszórójának köszönhetően akár házimozi frontsugárzóként is alkalmazható, nagy terhelést is könnyedén kibír, így akár alkalmi rendezvények, egész éjszakás partik során is megbízható hangrendszer építhető belőle. Mindkét típus speciális grafit-keverék mélyközép hangszóróval és egy 2,5 cm-es magassugárzóval rendelkezik. Utóbbi elfordítható, így a hangok nagy része a hallgató felé irányítható.

IC206FG 2-001  IC206FG 3-001 

A Jamo beépíthető hangfalaihoz 5 év jótállást biztosítunk, a hivatalos magyarországi forgalmazó által. Az IC 206 és IC 208 egyaránt elérhetőek Hegedűs Gyula utcai bemutatótermünkben, igény esetén vidékre történő házhozszállítást is vállalunk!

A Jamo IC 206 mennyezeti hangszóró bruttó fogy. Ára: 24 995 Ft/db

A Jamo IC 208 mennyezeti hangszóró bruttó fogy. Ára: 28 995 Ft/db

beépíthető hangfal | beépíthető hangszóró | besüllyeszthető hangszóró | jamo hangfal | jamo hangfalak | jamo hangszóró | jamo márkabolt | mennyezeti hangfal | mennyezeti hangszóró

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés