Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


A Házimozi térhatás legújabb arca: SONOS

play 1 gawick miniA legjobb tudású házimozi új külsőt kap. Kombinálja a PLAYBAR hangprojektort egy SUB mélyládával és egy pár PLAY:1 hangfallal, hogy lenyűgöző 5.1 térhatásban részesüljön!

 


feature playbarSonos PLAYBAR
A zenemegszállottak számára készített Soundbar
A PLAYBAR kilenc hangszórós kialakításával betölti az Ön otthonát, hatalmas, mozihatású hanggal. A TV, internet, filmek és videojátékok egytől egyig ezzel az új, testes hangzással szólalnak meg. A PLAYBAR kellően rugalmas, hogy akár önmagában használható legyen, vagy az Ön Sonos rendszerének részévé váljon. Bővebben>>

SUBSonos SUB
Mostantól matt feketében is!
Dupla D-osztályú erősítőjével és egymással szembefordított mélyhangszórójával, a Sonos SUB bármilyen szobát képes csurig tölteni mély, tiszta Hi-Fi hangzással, és feltűnésmentesen beleolvad a komplett Sonos rendszerbe. Bővebben >>

 

 

 


sonos play 1 hangfal feher miniSonos PLAY:1
A kompakt hangsugárzó, mellyel teljes értékű házimozit építhet
Még egyetlen vezeték nélküli hangfalba sem tudtak ennyire mély, kristálytiszta Hi-Fi karaktert passzírozni. Párosítsa őket, hogy ideális háttérsugárzóként funkcionáljanak! Bővebben>>A legjobb tudású házimozi új külsőt kap. Kombinálja a PLAYBAR hangprojektort egy SUB mélyládával és egy pár PLAY:1 hangfallal, hogy lenyűgöző 5.1 térhatásban részesüljön!

 

Sonos PLAYBAR

A zenemegszállottak számára készített Soundbar

A PLAYBAR kilenc hangszórós kialakításával betölti az Ön otthonát, hatalmas, mozihatású hanggal. A TV, internet, filmek és videojátékok egytől egyig ezzel az új, testes hangzással szólalnak meg. A PLAYBAR kellően rugalmas, hogy akár önmagában használható legyen, vagy az Ön Sonos rendszerének részévé váljon.

 

Sonos SUB

Mostantól matt feketében is!

Dupla D-osztályú erősítőjével és egymással szembefordított mélyhangszórójával, a SUB bármilyen szobát képes csurig tölteni mély, tiszta Hi-Fi hangzással, és feltűnésmentesen beleolvad a komplett Sonos rendszerbe.

 

Sonos PLAY:1

A kompakt hangsugárzó, mellyel teljes értékű házimozit építhet

Még egyetlen vezeték nélküli hangfalba sem tudtak ennyire mély, kristálytiszta Hi-Fi karaktert passzírozni. Párosítsa őket, hogy ideális háttérsugárzóként funkcionáljanak!

 

 

multiroom | Sonos | sonos bemutatóterem | sonos hangfal | sonos márkabolt | sonos multiroom | sonos szaküzlet | vezeték nélküli hangfal | vezeték nélküli hangrendszer | wifi hangfal

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés