Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Pioneer BDP-160 Blu-ray lejátszó – Próbálja ki bemutatótermünkben!

pioneer bdp 160 miniA Pioneer BDP-160 a látogatóink, vásárlóink által is kedvelt, rendkívül sikeres BDP-150 modell utódja. Több szolgáltatást kínál, mint azt gondolnánk. Nem csak lemezek lejátszására képes, ez tényleg egy teljes értékű házimozi médialejátszó, melynek kép-és hangminőségét a szakértők is őszintén elismerik. Dupla USB bemenet, magyar nyelvű menü, beépített Wi-Fi, mkv és SACD lejátszás, vezeték nélküli vezérlés okostelefonon, 3 év garancia… mindez egy megfizethető, belépőszintű Blu-ray lejátszótól nem semmi!

 

 

DLNAA Pioneer BDP-160 a nagy sikerű BDP-150 közvetlen leszármazottja. Nem végeztek olyan módosításokat, melyek a minőség rovására lennének, csak éppen még gyorsabb lett a készülék, és gyárilag bele került egy Wi-Fi antenna. Ennek köszönhetően a készülék akár a mobiltelefonunkon tárolt képeket, zenéket és videókat is képes lejátszani, és vezérelhetjük is a Wi-Fi hálózat hatókörén belül bárhonnan, az egész lakásban! A Pioneer BDP-160 gond nélkül megbirkózik 3gp, DivX+ HD, MKV, WMA, MP3 és FLAC fájlokkal. A készülék természetesen 3D-kompatibilis.


youtubeUgyancsak remek szolgáltatás a beépített YouTube kliens megléte. Csak azért, mert meg szeretnénk nézni kedvenc családi fótóinkat, videóinkat, vlog csatornánkat vagy videó klipünket, még nem kell bekapcsolni a számítógépet. A Pioneer BDP-160 beépített YouTube és Picasa internetes szolgáltatással rendelkezik.pioneer mini annex hangcenter150Ahhoz, hogy a lehető kép-és hangminőséget kapja, kösse rá nagyfelbontású televíziójára a BDP-160-at HDMI kábellel. Ha rendelkezik HDMI csatlakozós házimozi erősítővel, arra is rákötheti a Blu-ray lejátszót, így a forráseszközt, a hangrendszert és a televíziót is irányíthatja egyetlen távvezérlővel. Ha még nem rendelkezik házimozi erősítővel, tekintse meg kínálatunkat itt a honlapunkon, vagy személyesen, bemutatótermünkben!

 


A Pioneer BDP-160 asztali Blu-ray lejátszó 2013. Augusztus 30-ától Hegedűs Gyula utcai bemutatótermünkben is kipróbálható, megvásárolható. A készülék 44.900 Ft-os induló áron kapható, 3 év hivatalos magyarországi jótállással. Egyéb információkért és szakmai segítségért hívja bemutatótermünket, örömmel segítünk!

pio bdp 160 netre

asztali bluray lejátszó | blue ray lejátszó | bluray | bluray lejátszó | pioneer | pioneer bluray | pioneer márkabolt | pioneer szaküzlet

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés