Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


2012. Júniusi Universal Music Újdonságok

The Art of Renée FlemingThe Art of Renée Fleming
Az amerikai születésű világhírű énekesnő válogatásalbumán olyan kivál műveket
ad elő, mint például Schubert és Gounod Ave Mariája, illetve az áriák közül Dvořák Rusalka című operájából, vagy Puccini Toscájából és a  Pillangókisasszonyából. Händel csodálatos Xerxes művéből a Larg-t, a  bónusz felvételeken pedig Bryn Terfelt és Leonard Cohent is hallhatjuk.
DECCA – 1 CD

 

 

Beethoven for AllBeethoven for All címmel a DECCA nagy Beethoven-programmal tiszteleg Daniel Barenboim előtt a mûvész 70. születésnapja alkalmából ami november 15-én lesz.
A sorozat 2 CD-s kedvcsináló Best of-kiadvánnyal és a kilenc szimfóniával indul, majd az öt zongoraverseny és az összes szonáta következik. Végül a legnagyobb Barenboim-rajongók kedvéért a születésnap táján luxus kivitelű, korlátozott példányszámú kiadásban megjelenik a mindhárom műcsoportot tartalmazó teljes sorozat.


„Az erő, a szenvedély és a szépség muzsikája”
Daniel Barenboim vezényel és zongorázik Anna Samuil, Waltraud Meier, Peter Seiffert, Wolfgang Koch, a Kölni Dóm Énekkara West-Eastern Divan Orchestra működik közre, a zongoraversenyek felvételén pedig a Staatskapelle Berlin.
DECCA – 2 CD

„A szimfóniák”
Az énekesek Anna Samuil, Waltraud Meier, Peter Seiffert, Wolfgang Koch,  valamint a Kölni Dóm Énekkara, West-Eastern Divan Orchestra, Daniel Barenboim vezetésével.
DECCA – 5 CD

Gustavo DudamelBeethovenGustavo Dudamel és zenekara is Beethoven felvétellel jelentkezik, a 3., (Esz-dúr) „Eroica¯ szimfóniát tűzték műsorra a nyitányokból az Egmont,és a Prometheus teremtményei hangzik fel a lemezen. A Simón Bolivar Ifjúsági Zenekart (Venezuela) természetesen Gustavo Dudamel vezényli.
Deutsche Grammophon – 1 CDSosztakovicsOrangoEsa-Pekka Salonen megint egy különleges felvétellel hívja fel magára a figyelmet, Sosztakovics, Prológ az Orango című befejezetlen operából (Gerald McBurney által hangszerelt ) hallhatjuk a világo előszőr. A második lemezen a 4. szimfóniát adja elő a Los Angeles Master Chorale, a Los Angeles Philharmonic, Esa-Pekka Salonen vezetésével.
Deutsche Grammophon – 2 CDMelody GardotThe AbsenceMelody Gardot – The Absence
A 19 éves korában súlyos balesetet szenvedett Melody rehabilitációja során terápiás céllal kezdett zenével foglalkozni, – ez a „foglalkozás” pedig két világsikert aratott lemezhez vezetett (Worrisome Heart, CD 1749640; My One & Only Thrill, CD 1796781). Hasonló siker várható az új lemeztől, ami folytatja, egyben új elemekkel gazdagítja az énekes-dalszerző jazzből és blues-ból kevert, expresszív stílusát.
DECCA – 1 CD
A DVD a Mira és a Iemanja akusztikus verzióját, a La vie en rose című dalt és annak felvételi processzusát mutatja be, továbbá egy 21 perces dokumentumfilmet tartalmaz.
Deluxe változat – CD + DVD

Al Jarreau-Metropole Orkest LiveAl Jarreau and the Metropole Orkest – LIVE
A hétszeres Grammy-díjas amerikai énekes legújabb lemezén régebbi felvételeiből ad elő a Metropole Orkest köreműködésével.
C O N C O R D – 1 CD

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés