Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


2011. Novemberi Universal Music Újdonságok

Andrea BocelliConcertoAndrea Bocelli Concerto: One Night in Central Park kiadványát a hónap lemezének is mondhatjuk. Andrea Bocelli és barátai a közel hatvan ezres hallgatóság elôtt a New York-i Central Parkban megtartott szeptember 15-i koncertjét úgy harangozták be, mint a világ legnépszerűbb tenoristájának ajándékát a város lakóinak, mivel az esemény ingyenes volt. A világszinten elismert énekes kíséretét a New York-i Filharmonikusok adták zeneigazgatójuk, Alan Gilbert vezényletével.
Megjelenik CD, DVD Video valamint Blu-ray lemezeken 

 

Strauss-CapriccioRichard Strauss – Capriccio
Renée Fleming, Joseph Kaiser, Russell Braun, Peter Rose, Morten Frank Larsen, Sarah Connolly A felvétel 2011. április 23-án készült. És a New York-i Metropolitan Zenekarát Sir Andrew Davis vezényli.
Megjelenik dupla DVD Video lemezen
 

GiordanoAndrea ChénierUmberto Giordano még 1896-ban írta Andrea Chénier című operáját. Ezen az 1997-es felvételen a feledhetetlen tenor Luciano Pavarotti is hallható, valamint Marija Gulegina, Juan Pons, Wendy White, Paul Plishka és Michel Sénéchal. A New York-i Metropolitan Ének- és Zenekarát James Levine vezényli.
Megjelenik DVD Video lemezen

 

MozartFagottWolfgang Amadeus Mozart
ESZ-DÚR SINFONIA CONCERTANTE K. & C-DÚR FUVOLA-HÁRFAVERSENY
Közreműködnek: Lucas Macias Navarro (oboa), Alessandro Carbonare (klarinét), Guilhaume Santana (fagott), Alessio Allegrini (kürt), Jacques Zoon (fuvola) és Patrizia Belmondo (hárfa). A Mozart Zenekart  Claudio Abbado vezényli.
Kiadja a Deutsche Grammophon, CD lemezenAndré RieuAnd The Waltz Goes OnAndré Rieu – And The Waltz Goes On
Keringők a világ minden tájáról – az azonos című CD illetve DVD és Blu-ray Disc műsora mindössze három szám erejéig azonos! A változatos műsor Rieu saját számai és bécsi keringők mellett musical- és Presley-feldolgozást is kínál, a címadó dal pedig meglepetés: a nagy brit színész, Sir Anthony Hopkins szerzeménye. A mintegy 175 perces DVD képanyagát Bécs legszebb helyein (Schönbrunn, Belvedere) rögzítették, a műsor pedig a klasszikus Strauss-keringők és a Radetzky-mars mellett „magyar” különlegességekkel is szolgál: Lehár keringője (Arany és ezüst), részlet a Marica grófnő című Kálmán-operettből (Menjünk Varasdra!) és Robert Stolz valamikor a masamódlányok és suszterinasok által dalolt/fütyült darabja az „Agyő, kis gárdahadnagyom”.
Forgalomba hozza az Universal Deutschland –  Megjelenik CD / DVD Video / Blu-ray lemezeken


André RieuAnd The Waltz Goes OnRebekka Bakken, a világhírű norvég énekesnő stílusosan September címmel jelentette meg legújabb albumát.
Kiadja az Emarcy, CD-lemezen
Michael LegrandNoelMichel Legrand – NOËL ! NOËL !! NOËL !!!
A Cherbourgi esernyők és sok más musical- és filmzene-siker komponistája, virtuóz zongorista és hangszerelő,  Michel Legrand álmodta és valósította meg ezt a különleges karácsonyi lemezt, amelyen népszerű dalok is hallhatók, mint például a Fehér Karácsony vagy a Csendes éj. Olyan jazz- és popsztárok szólaltatják meg ezeket a szerzeményeket mint Jamie Cullum, Iggy Pop, Teddy Thompson, Rufus Wainwright, Madeleine Peyroux, Mika vagy Imelda May az 50 tagú zenekar kíséretével, ebből 16 fős a big band és 34 fős a „klasszikus” együttes.
Kiadja az Emarcy, CD-lemezen


Los RomerosChristmas with Los Romeros
A több műfajban is világhírt szerzett Romero dinasztia, immár harmadik generációja új karácsonyi lemezükön az ismert Händel Hallelujah, Schubert és Gounod Ave Maria, a Csendes éj művek mellett, a Massimo Paris Karácsonyi szvit négy gitárra és kamarazenekarra ősbemutatójával is kiemelkedik a hasonló kiadványok közül. A Los Romeros – Pepe, Celin, Lito, Celino & Angel Romero mellett a Concerto Málaga hallható, vezényel Massimo Paris.
Deutsche Grammophon – CD


Paul AnkaSongs of DecemberPaul Anka – Songs of December
Az örökifjú 70 éves kanadai sztár új lemezén karácsonyi dalokat – többek között a Fehér Karácsonyt és a Csendes éjt is énekli nagyzenekari kísérettel.
Kiadja az Universal Canada, CD lemezen
Celtic ThunderChristmasCeltic Thunder – CHRISTMAS

Az ír énekegyüttes a 20 tagú Celtic Thunder Band és a Hudson Valley Boys Choir kíséretében szólaltatja meg a Csendes éjt és az Ave Mariát – de izgalmas új számokat is hallhatunk karácsonyi albumukon. A DVD lemez anyagát New Yorki koncertjükön rögzítették.
Forgalomba hozza a Decca – CD és DVD Video lemezeken

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés