Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Spectral termékek az Annex Hancenter kínálatában

Spectral Brick 2000 miniSzerencsése lehetünk, amiért már több, mint egy évtizede kínálhatjuk elégedett ügyfeleinknek a német Spectral magas színvonalú állványait, bútorzati megoldásait. A 2012-es paletta újabb extrákat vonultat fel, a tervezők igyekeztek minél modernebb külsővel ellátni termékeiket, úgy, hogy mégis magas szinten tartható legyen azoknak személyre szabhatósága.

 

 

 

 

Az elmúlt néhány évben újra növekedni kezdett a felhasználók HiFi iránti igénye, különösen a tömeggyártott, gyenge hangminőségű berendezések korai elromlása miatt. Azonban egy jól megépített hangrendszert vagy igényes képmegjelenítőt érdemes úgy elhelyezni, hogy stabilan tudja teljesíteni feladatát. A Spectral úgy biztosítja e stabilitást, hogy közben prémium szinten nyújt anyagi megépítettséget, funkcionalitást, szép megjelenés mellett.

Spectral Annex Hangcenter TV allvany szekreny

Jó néhány Televízó állvány, köztük a Spectral Brick, Closed valamint Tray modellek, 2.000 féle színben vásárolható meg. E modellek elsődleges rendeltetése a Televízió biztonságos tárolása, esztétikus megjelenésükkel viszont rendkívül elegáns hangulatot keltenek valamennyi nappali vagy hálószobában. A gyártó figyelembe vett minden olyan szempontot, amivel egy állvány-vagy állványrendszer kvalitása fokozható, ezért a TV-és HiFi állványokat rejtett kábelcsatornával szerelték fel. E csatornák használatával nagyon könnyen elrejthetjük a sokszor túlságosan zsúfolt, rendetlen látványú zsinórokat. Egyes termékeknél (mint pl. a Spectral Scala sorozat) a bútorzat egyes részeit nem fixen, hanem mágnesesen rögzítették. Az így illesztett idomok könnyen eltávolíthatóak, míg új komponenst (Blu-Ray lejátszó, Erősítő, stb) helyezünk az állványba, vagy egy kábelt húzunk be. Nem kell mindent kirámolni egyetlen vezeték miatt, könnyen hozzáférhetünk berendezéseinkhez. És napestig sorolni lehetne, milyen extrákkal rendelkezik egy első ránézésre egyszerű bútorzat – elég ha csak kinyitunk egy Spectral Cocoon szekrényt, az egyenletesen mozgó mechanikák rendkívüli minőségérzetet nyújtanak és több-ezer nyitás-csukás után is változatlanul, zökkenőmentesen működnek. További extra szolgáltatás a Televíziós tárolókba építhető, infravörös jeltovábbító rendszer illetve a szabályozható színű, LED-es rejtett él világítás – és még csak a jéghegy csúcsáról beszélünk.

gyartas

A Spectral termékek zöme üveglemezekből, vagy üvegborítással készül. Az üvegfelületek alapvető előnye más, lakkozott műanyag vagy fa bútorelemekkel szemben, hogy sokkal könnyebben tisztíthatóak és kevésbé kényesek, nem karcolódnak. A Spectral gyárában különféle technológiákkal gondoskodnak a szakértők, hogy minden általuk legyártott konstrukció a lehető legmasszívabb legyen – ezért készítik HiFi és hangsugárzó állványaikat vastag, hőkezelt üveglapokból és finoman megmunkált, szálcsiszolt alumínium elemekből. Jelenleg tucatnyi HiFi-és TV állvány tekinthető meg bemutatótermünkben akár 30% kedvezménnyel. Az egyénileg testre szabható megoldásokról többet is megtudatnak Online termékkatalógusunkban, egyéb információkért hívják bemutatótermünket, munkatársaink készséggel segítenek minden érdeklődőnek.

állvány | aluminium | forgalmazó | konzol | prémium | spectral | szálcsiszolt.disztribútor | tartó | televízió | üveg

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés