Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Támadnak az új Onkyo házimozi erősítők!

Hamarosan frissíti méltán népszerű házimozi erősítőinek termékpalettáját japán Hi-Fi és Házimozi berendezésekre specializálódott cég. A már jól ismert kedvező árfekvés, korrekt megépítettség és kitűnő hangzás mellett jelentős dizájnváltás és érdekes funkcióbővülések jellemzik az Onkyo 2011-ben piacra kerülő házimozi elektronikáit; például már egészen a belépőszintű TX-SR 309-es erősítőbe is beépítettek USB-portot - így a felhasználók könnyedén megvalósíthatják az asztali lejátszót nélkülöző médialejátszást (akár nagyfelbontásban is). A TX-SR 508 és 608 típusokat váltják le a TX-NR509 valamint TX-NR609 típusok (NR = Network Receiver) – így nem kell feltétlenül mélyen nyúlni a pénztárcánkba, hogy megfizethető áron jussunk Ethernet-csatlakozással ellátott erősítőhöz!...

Az elmúlt tíz évben megszokott, enyhén ívelt előlappal kapható Onkyo termékekkel ellentétben a 2011-es paletta a retrónak hódol: a 80-as 90-es évek jutnak eszünkbe, ha rátekintünk a TX-NR609 robosztus, szögletes, sík és letisztult előlapjára, elegánsan ívelt sarkaira és a „hőskort” idéző, ferdén kiálló, széles gombsorra.

TX-NR609_SILVER_smaller


Az új forma mellett új lehetőséghez is jutnak a fogyasztók, egészen a TX-NR 509-es modelltől: immár nem kényszerülünk felsőkategóriás házimozi erősítő vásárlására, csak mert számítógépről, vagy hálózati merevlemezről szeretnénk forrásanyagot biztosítani, illetve internetkapcsolat esetén nem kell sopánkodnunk az esetleges rossz rádióvételi körülmények miatt – ugyanis mindegyik Ethernet-csatlakozással ellátott Onkyo házimozi erősítő lehetővé teszi internet-rádióállomások hallgatását, így klasszisokkal jobb minőségben hallgathatjuk kedvenc adóinkat, de ugyanúgy böngészhetünk a több ezer külföldi rádióállomás közül is!

Amennyiben további kérdése merülne fel az Onkyo termékeivel kapcsolatban, hívja bemutatótermünket, szakembereink készséggel válaszolnak!


Az új termékek 2011. Áprilisától kerülnek piacra, fogyasztói áruk egyelőre nem ismert.

2011 erősítő | av receiver | ethernet házimozi | házimozi | házimozi erősítő | internet rádió | network receiver | onkyo | THX minősítés

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés