Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Termékfrissítések az Onkyo-nál

Az Onkyo három felső középkategóriás, THX minősítésű, 3D-kompatibilis, hálózati csatolóval ellátott és a FLAC-kompatibilis Audio Streaming és iPod/iPhone lemezborító megjelenítő funkciót is támogató rádió-erősítővel frissítette a termékválasztékát...

onkyo_erositok_1008_808_708


2010. július: Az ONKYO, a világ egyik vezető házimozi készülékgyártója egyszerre három, felső középkategóriás, hálózati csatolóval is ellátott házimozi rádióerősítővel  frissítette a 2010-es modellválasztékát: Az újonnan bejelentett modellek: TX-NR1008, TX-NR808 és TX-NR708. Mindegyik készülék THX® Select2 Plus™ minősítésű, a legújabb jelfeldolgozó elektronikával és felhasználóbarát szolgáltatásokkal van ellátva és mindhárom készülék támogatja a hálózaton keresztüli zenei adattovábbítást, kezelni tudja a FLAC (Free Lossless  Audio Codec) veszteségmentesen tömörített zenei formátumot, iPhone®/iPod®-kompatibilis USB bemenettel van ellátva, több helyiséges üzemre alkalmasak és mindegyik támogatja a 3D megjelenítést.

7HDMI

Mindhárom készülék hét HDMI® 1.4a aljzattal van ellátva, így garantált az új 3D video formátumokkal való kompatibilitás, amely révén új dimenziót nyithat a házimozi és a számítógépes játékok szerelmeseinek.
A HDMI kimeneten a készülék a bemenetre kapcsolt forrásjel natív felbontá-sától függetlenül 1080p értékre felskálázott, ragyogó minőségű videó jelet ad ki. A jelek felskálázását mindhárom új ONKYO rádióerősítő a Faroudja sok elismerést kapott DCDi Cinema™technológiájával végzi, A DCDi Cinema kiküszöböli a váltott soros képek egész képpé alkotása során előforduló jel-remegést, eredményeként tűéles, stabil, nagyfelbontású képet élvezhetünk a megjelenítő eszközön.
A hálózatra közvetlenül csatlakoztatható készülékek hátlapján található Ethernet csatoló révén közvetlenül elérhető az Internet, vagy a házi számító-géphálózat. A készülék használói a lehetőségek szinte korlátlan tárházát élvezhetik: Ezek a készülékek a modellcsaládban elsőként támogatják a veszteségmentesen tömörített FLAC (Free Lossless Audio Codec) fájlokat, az audiofilek között gyorsan népszerűvé vált, nyílt forráskódú fájlformátumot. A rádióerősítők emellett az MP3, WMA, WMA Lossless, WAV, Ogg Vorbis, AAC és LPCM formátumokat is kezelni tudják. Emellett a LastFM, vTuner és Napster* elérhetőség révén ezernyi Internet rádióadást hallgathatnak (*a szolgáltatások elérhetősége földrajzi területenként változó.).

ethernetAz Ethernet csatoló révén a készülék működtető programjának frissítése is egyszerűbbé vált, így az új rádióerősítők hosszú távon is biztonságosan és mindig a legújabb lehetőségeknek megfelelően használhatóak maradnak. Mindegyik rádióerősítő Windows®7 kompatibilis, DLNA 1.5 minősítésű, így biztosított a számítógépes hálózatra csatlakoztatott egyéb hálózati elemekkel  való teljes kompatibilitás.

Ami pedig a hangjelek feldolgozását illeti, mindhárom új készülék stúdió mester minőségben tudja feldolgozni az iparág jelenleg legnépszerűbb veszteségmentes, nagyfelbontású kódolt jelformátumát, a Dolby® TrueHD és DTS-HD Master Audio™ forrásjeleket. Emellett a Dolby® Pro Logic®IIz és az Audyssey DSX™ jelfeldolgozással a hangzás terén is új távlatokat nyit. Egy-részt két felső frontsugárzóval bővíthető a hangzástér, vagy pedig széltében, illetve magasságában tudja kiszélesíteni a hangzásteret. A 7.2 csatornás erősítővel szerelt TX-NR808 és TX-NR708 készülékek esetében az új hang-sugárzók a hátsó térhangsugárzók helyett használhatóak. A 9.2 csatornás erősítővel készülő TX-NR1008 esetében a felhasználók számos különféle, az adott hallgatási környezetnek legjobban megfelelő hangsugárzó elérendezési lehetőség közül választhatnak.

TXNR1008

A két plusz erősítő csatorna és egy további HDMI kimenet mellett a TX-NR1008 a család kisebb tagjain túlmutatva további előnyökkel is rendelkezik. A legkorszerűbb ISF videó kalibráló elektronika a lehető legjobb képminőség biztosítása érdekében mindegyik videó forrásjelet önállóan képes optimalizálni és finomhangolni. A többcsatornás audio jelfeldolgozás sebességének és megbízhatóságának növelése érdekében pedig egy további 192 kHz-es/24 bites Burr Brown DAC áramkört kapott.

Mindhárom új ONKYO modellben a már jól bevált Audyssey rendszer gondoskodik a teremkorrekciós és frekvenciamenet kompenzációs feladatok ellátásáról, így egy automatikus mérési sorozat eredményeként biztosak lehetünk abban, hogy a rendszer az adott akusztikai körülmények között és bármilyen hangerőn a lehető legjobb hangzást és térélményt fogja nyújtani. Az Audyssey MultEQ® sikeresen kompenzálja a terem adottságaiból fakadó időbeni és frekvencia átviteli torzulásokat, optimális hangzásteljesítményre hangolja a rendszerhez csatlakoztatott hangsugárzókat.

A három új modell közös jellemzői még az alábbiak:
1)     Az előlapon található iPhone/iPod-kompatibilis USB aljzathoz közvetlenül csatlakoztathatóak a digitális lejátszók, a lemezborító pedig a kép-ernyőn jeleníthető meg. Mindhárom rádióerősítőn megtaláljuk a 'Made For iPod and iPhone' címkét.
2)     Mindhárom készülék el van látva a hátlapján egy RGB bemenettel (D-sub 15) így a PC-n lévő tartalom közvetlenül megjeleníthető a készülékhez csatlakoztatott megjelenítő eszközön.
3)     A PLL digitális időalap torzulást (jitter) csökkentő áramkör tisztább, természethűbb hangzást biztosít.
4)     Az ONKYO új, az éppen vetített képre ültethető képernyőüzenetei és beállító menüi (OSD) akár filmnézés közben is lehetőséget adnak a beállításokra és a finomhangolásokra.
A TX-NR1008 és a TX-NR808 tartozéka az ONKYO kétirányú, programozható, tanítható távvezérlője, segítségével egyszerűbbé válik a rendszert alkotó készülékek programozása és vezérlése.

Az újonnan bejelentett és hamarosan Magyarországon is forgalomba kerülő nagy tudású rádióerősítőkkel az ONKYO tovább erősíti a pozícióját az igényes, nagy teljesítményt nyújtó, intelligens szolgáltatásokat biztosító házimozi készülékek piacán.

3D házimozi | dlna | dolby digital | erősítő | Faroudja | full hd | házimozi | hdmi | onkyo | THX minősítés

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés