Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Mindenhogy jó - Onkyo TX-SR308 5.1 csatornás házimozi erősítő

308miniJó hírrel szolgálunk házimozi erősítő vásárlása előtt állóknak: Az Onkyo ráncfelvarrott modelljei már Magyarországon is kaphatóak! A készülékek külsejét és belsejét tekintve drasztikus változás nem történt, viszont 5.1 rádióerősítő iránt érdeklődőknek a TX SR 308-as tartogat pár meglepetést…

Az Onkyo 5.1 csatornás házimozi erősítő skáláján a 307-es számított „belépőszintű” modellnek. Sok extrát nem vonultatott fel, viszont megbízható működés mellett korrekt hangképpel rendelkezett – talán a nagyobb családtagokhoz képest gyengébb anyagi összetételt róhattuk hátránynak. A felfrissített, 308-as elnevezésű termék viszont számos extrával kecsegtet:

Először is, mint minden másik frissített változat, már ő is tartalmazza az 1.4-es HDMI-csatlakozást – ez önmagában nem eget rengető tulajdonság, későbbiekben, ha végre kirobban a 3D-láz, akkor vehetjük hasznát az újabb csatlakozásnak. Ami viszont nem elhanyagolható tény, hogy már képes kezelni a 308-as erősítő Dolby True HD és DTS Master Audio nagyfelbontású hangformátumokat! Ennek köszönhetően ha Blu-ray mozizásra adnánk fejünket, már tömörítetlen kódolású hangsávokat fogunk hallani, ellenben a DVD-szabvány tömörített hangformátumaival.

A TX-SR308 további érdekessége, hogy felszerelték Universal Port aljzattal, így az opcionális Onkyo Dockkal iPod készüléket vagy DAB+ Rádió tunert dokkolhatunk. HDMI összeköttetés esetén a készülék képmegjelenítőn látható menüvel (On-Screen Display – OSD) rendelkezik, tehát erősítőnket a TV képernyőjén megjelenő, saját, logikusan felépített menürendszerén konfigurálhatjuk.

Nem vonhatunk le pontot az anyagi összetétel tekintetében sem, ugyanis a TX-SR308 is olyan igényes, szálcsiszolt előlappal rendelkezik, mint nagyobb testvérei, az 508 és 608-as modellek. A 8 kilós készülék hátlapján praktikus aljzat felhozatal köszönt minket, bőséggel(HDMI-ből kapásból három bemenet), de mégsem túlzsúfoltan -  költségkímélő és hasznos húzás a gyártótól, egyébként is ritkán tudja az átlagember egy AVR összes csatlakozóját kihasználni. Belsejét tekintve sem kell szégyenkeznie, számtalan extra mellett (Burr-Brown 192 kHz/24-Bit DAC, Cinema FilterTM) még 32-bites jelfeldolgozó DSP chippel is rendelkezik.

Az Onkyo TX-SR308 kedvező áron, bruttó 59.990 forintért már megvásárolható. További információkért érdeklődjön bemutatótermünkben, szakembereink készséggel segítenek!

házimozi | házimozi erősítő | onkyo | többcsatornás | TXSR308

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés