Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Sonos S5: Egyszerűen nagyszerű!

Sonos_S5A Sonos ZonePlayer S5 egy nagyteljesítményű, vezeték nélküli zeneállomás 5 darab beépített hangszóróval, s mind az öt hangszóró külön digitális erősítést kapott. Ezekből 2 magas, 2 közép illetve 1 mélysugárzóként funkcionál, ezért tud jobb tisztaságú, nagyobb tereket is betöltő hangzást produkálni a rivális megoldásokhoz képest az S5. A Sonos készülékével gyorsan, könnyedén csatlakoztathat szobákra osztott zónákat, bárhol a házban – csupán elektromos hálózati kábelt igényel, az adattovábbítás és navigálás kábelek nélkül történik!


Az S5 egyik előnyös funkciója, hogy zenéink tömkelegét gond nélkül kezelhetjük iPhone és iPod touch készülékekről. A free Sonos Controller for iPhone alkalmazás teszi egyszerűvé hogy keressünk és lejátsszunk bármilyen dalt, akármelyik helyiségben. Az S5 tartalmaz ingyenes számítógépes szoftvert is, ami Mac vagy Pc alá telepíthető. De ha még kifinomultabb kezelésre vágyik, arra is van megoldás; a Sonos Controller 200 távirányító.

Kényelmes, mindent egyben megoldás
Az S5 azért nagyszerű, mert bárhol működik, ahova Ön zenét akar. Nincs szükség külön audio kellékek vagy hangfalak csatlakoztatására, csak áramra köti, és élvezheti. Másik szobában is szeretne zenét? Egyszerűen hozzáadhat S5 készüléket a ház zónáihoz, bármilyen vezeték nélkül. Ha a party a kertben zajlik, vagy egyéb térségben, csak felkapja az S5 lejátszót, s viheti magával a másik szobába.

Instant hozzáférés a végtelen zenéhez
A zenét az Ön számítógépéről és az Internetről gyűjti be a Sonos. Bárhol legyen a készülék, iTunes zenekönyvtárának teljes gyűjteményét hallhatja, ráadásul Internet rádióállomások ezrei közül válogathat. Ezek mellett a Sonos gond nélkül együttműködik a legnépszerűbb internetes szolgáltatásokkal, így lehetőség van dalok és állomások millióinak streamelésére. CD-lejátszóját és iPodját is gond nélkül rákötheti az S5-re és az egész házba szétküldheti a forrásjelet.

Kategóriában a legjobb, vezetéket nélkülöző technológia multi-room zenéléshez
A Sonos saját vezeték nélküli szabványt, az ún. SonosNet 2.0 rendszert alkalmazza, ennek segítségével terjeszthető ki a lefedettség az egész házra, s biztosítható az egyidejű lejátszás, miközben jelzavar nem történik. Tehát a zene minden szobába eljut, és pontosan a megfelelő időzítéssel.

Könnyű telepítés & hozzáadás
Az S5 telepítése hihetlenül könnyű, bárki számára – elektromos hálózatba köti, és működik. Technikai vagy kábelezési szakértelmet nem igényel. Nincs plusz elektronika vagy hangfal szett, amihez csatlakoztatni kellene. Csupán egy szélessávú Internet hozzáférésre és egy alap router készülékre lesz szüksége. Legalább egy ZonePlayer vagy ZoneBridge készüléket  össze kell köttetni routerrel, a többi állomás működni fog vezeték nélkül.

Új extrák és zenei szolgáltatások az automatikus frissítéssel
Sok szórakoztató elektronikai terméktől eltérően, a Sonos rendszer, a vásárlástól után is, egyre csak jobb lesz. Az ingyenesen hozzáférhető automatikus frissítéseknek köszönhetően Ön mindig a legújabb extrák birtokában lehet, s élvezheti a legjobb zenei szolgáltatásokat. Csupán regisztrálnia kell a rendszerét, ezt követően a Sonos automatikusan tájékoztatni fogja önt, ha újabb frissítés elérhető. Egyszerűen megnyom egy gombot, s a rendszer frissíti önmagát.

Ha kíváncsi az S5-re működés közben, ide kattintva megtekinthet egy bemutató videót!

További információkért hívja Hegedűs Gyula utcai bemutatótermünket a 06-1-236-0666 telefonszámon, szakembereink készséggel állnak rendelkezésére!

beépített hangszóró | digitális erősítő | iphone vezérlés | ipod hangfal | multiroom | Sonos | wifi zeneállomás | wireless zenejátszó

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés