Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


A ROTEL 06 széria SE kiegészítést kap!

RT09[1]A Rotel 06-os szériája stabil bástyát húzott Európa lelkes piacára. A kiegyensúlyozott megjelenés, a kompakt méretek és a meglepően erőteljes hangzás mind olyan tényezők, melyeknek a 06-os széria a sikerét köszönheti.Az elmúlt 18 hónapban a Rotel keményen dolgozott Brit fejlesztőgárdájával, hogy a következő szintre mozdítsák a 06 szériát.
Így bemutathatjuk a 06 Special Edition csoportot, melyben integrált erősítők, CD lejátszók és Internetes rádiótunerek kapnak helyet.

Az RA-04SE, RA-05SE és RA-06SE integrált erősítők megjelenésben örökölték a jelenlegi zászlóshajó, a 15-ös széria ismertetőjegyeit. A megfizethető összeg mellett szerencsére nem folyamodtak semmiféle egyszerűsítéshez a hangminőséget illetően. A Rotel profi módon értelmezte a lehetőséget, mi szerint kis tervezési változtatásokkal is nagy különbséget lehet elérni. Így sikerült elérni impresszív teljesítményt az új modellekből; tuninggal, jobb komponensek választásával és azok cseréjével.

Az alapvető hanghatáshoz köthető tökéletesítést az energiaellátás frissítésével érték el, kimondottan azáltal, ahogy kettéválasztották az input kapcsolást és a  fokozati erősítést. Minden óvatosan megfontolt tervezési változtatást alapos hallgatási kalkuláció követett. Az eredmény egy olyan frissített vonala lett az integrált erősítőknek, melyek ellátják a hallgatót rendkívüli zenei élvezettel, különösen, ha az új RCD-06SE CD lejátszóval kerülnek összeköttetésbe.

RA05[1]

Az RCD-06SE lemezlejátszó nagy hasznot húz abból a munkából, amit a tervezők a Rotel új csúcstermékébe, az RCD-1520-as CD lejátszóba fektettek. Ez azt is takarja, hogy az eredeti RCD-06 készülék Burr Down DAC-jét egy új, erősebb Wolfson típus cserélték le. A kulcsfontosságú elemeket és áramköröket, melyek ehhez a DAC-hez tartoztak, szintén frissítették. Többek közt a bemeneti áramköröket, alacsonyzajú ellenállásokat és a szelektált input/output-hoz párusuló kondenzátorokat. A fejlesztések egyvelege eredményezte e gy olyan szintű CD-lejátszó elkészülését, ami jóval drágább tervezésekkel asszociál.

RCD-06[1]

A 06SE széria egyik igazán reflektorfénybe kerülő terméke, egy tuner a 21. századnak; az RT-09. Képes FM és DAB+vételre, de sokkal több mint egy átlagos tuner. Ugyanis lehetővé tesz minden olyan hozzáférést, amit a streaming médiák szolgáltatni tudnak. Az előlapi USB bemenet a közvetlen digitális kapcsolatot hozhat létre iPod vagy bármilyen USB 2.0 szabványú készülékkel. És a jel közvetlenül a Wolfson DAC-hoz és a high-end analóg kimeneti fokra jut. A készülék tuner szekciója magába foglalja a szárazföldi FM és Internet rádióvételt, így aztán a hallgatási lehetőségek végtelenek! Jelenleg több, mint 15,000 rádióállomást tartanak listázva. Annak érdekében, hogy könnyedén kezelje a felhasználó a kedvenc csatornáit, az RT-09 30 darab azonnali lehetséges állomást képes eltárolni FM és Internet adókra egyaránt. Igény esetén akár laptop is csatlakoztatható az RT-09-eshez, ha szükséges.

RT09[1]

Az ismert formátumok közt van a  RealAudio®, WMA, MP3, AAC & AAC+ (non DRM), illetve a WAV és AIFF is. Az RT-09 kezelhető az RS-232 készülékről is.

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés