Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Sonos: kész otthonokba

sonosEl tudja képzelni, hogy otthonát mindenféle fúrás-faragás nélkül andalító muzsikával töltse meg? A már berendezett, meghitté varázsolt otthonában bárhol, bármikor élvezné kedvenc előadóját, egy finom jazz-lemezt a nappaliban vagy akár a RadioParadise webrádiót...


A Sonos™ az egyik első vezeték nélküli digitális zenei többzónás rendszer, ami az egész házban lehetővé teszi a zenehallgatást, és mindez egy kézből irányítható. A vezeték nélküli Sonos™ Controllert kezünkbe véve elérhetjük számítógépünkön tárolt zenéinket, ráköthetjük cd - mp3 lejátszónkat, és ha ez nem lenne elegendő, akár internet rádiózhatunk, vagy zenéket tölthetünk le.

 

A helyiségekben elhelyezett Sonos™ zónajátszók lehetővé teszik, hogy azonos zenék különböző helyiségekben, vagy akár különböző zenék különböző helyiségekben szólaljanak meg egy időben, akár 32 egymástól független helyiségben.

A Sonos™Controllerrel bárhonnan azonnal hozzáférhetünk zenegyűjteményünkhöz, vagy internet rádióhoz. Mivel a rendszer teljes mértékben vezeték nélkül kommunikál nincs szükség rálátásra vagy bármilyen vevőre így a rendszert az egész házból vezérelhetjük bármelyik helyiség legyen az.A rendszer kiépítése nem igényel kábelezést, tehát nincs szükség utólagos munkálatokra a házban, kizárólag a zónajátszókra kell a hangszórókat csatlakoztatni, amely igény szerint változhat (pl. állódoboz, falba süllyesztett). Kétféle zónajátszó létezik: a ZP-100, aminek beépített erősítője gondoskodik a jó minőségű hangzásról és a ZP-80 amit meglévő sztereó vagy házimozi rendszerünkbe csatlakoztatva szólaltathatjuk meg kedvenc zenéinket. Mindkét típusra csatlakoztathatunk külső forrást is, amit ezután bármely helyiségben megszólaltathatunk.

 

internet rádió | iphone vezérlés | multiroom | Sonos | többszobás rendszer | többzónás rendszer | vezeték nélküli | wifi zeneállomás

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés