Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Zeppelin Mini - a B&W apró iPod dokkolója bemutatkozik!

kiskep_bw_zeppelin_miniA Bowers & Wilkins bemutatta a Zeppelin Mini-t, a díjnyertes Zeppelin által ihletett vadonatúj inspirációt! Egy apró gyöngyszem, sugárzó megjelenéssel és nagyszerű hangzással.. Ismerje meg a Mini-t bővebben bemutatónkban!

A B&W termékstratégái kiemelkedően fontosnak tartják a hordozható - és ezen belül is az iPhone - zenejátszók használhatóságának kiszélesítését. Gondolataik szerint, ezen apró multimédiás eszközök tulajdonosainak olyan készülékekre van szüksége, melyek a könnyen kezelhetőséget, a hangminőséget és az eleganciát ötvözik az otthonukban, irodáinkban, környezetünkben.. Ezek az eszmék vezérelték a Zeppelin megalkotását, és most a kisebbik testvért, a Mini -t is!

A Mini azonban nem egyszerűen a Zeppelin utódja, nem egy gyors fazonigazítás.. A B&W szeretett volna a nagy sikerű, ám az árában mindenképpen magasabban elhelyezkedő Zeppelin mellé megalkotni egy olyan dokkolóállomást, amely a nagytestvérhez hasonlóan hűen ötvözi a B&W hagyományait, a megszólaltatott hangminőséget, a figyelemfelkeltő külsőt.. Ugyanakkor, árkategóriáját nézve egy könnyebben elérhető és egyben még praktikusabb egység.
A Mini esetében azonban 'ennyivel' még nem ér véget a történet..

A B&W legújabb zenei dokkolóállomása, amely apró mérete ellenére úgyanúgy hordozza a díjnyertes Zeppelin nagyszerű hangzását, intelligens megjelenését, elegánsan kivitelezett csatlakozási lehetőségeit. Tökéletes választás egy notebook vagy asztali gépünk mellé, nincs szükség kábeles összeköttetésre a készülékek és a dokkolóegység között, wireless kapcsolattal villámgyorsan elérhető a Mini, és rajta keresztül a rácsatlakoztatott iPod vagy iPhone-unk. Jóval egyszerűbbé válik ezzel a készülékek egymás közötti szinkronizációja, a wifi mellett USB-kapcsolat is elérhető a Mini-vel.

 

A Mini nagy ereje mindenképpen a nagyfokú egyszerűség, nincs szükség az iPhone-t levenni és külön a pc-hez csatlakoztatni, ha bármilyen műsoranyagra szükségünk van, a Mini-n ugyanúgy maradhat a készülék és egy az egyben USB-kapun avagy wifi-n keresztül kommunikálva a számítógépünkön keresztül elérhető akár az iTunes, akár bármelyik online rádióállomás. Szinkronizálhatjuk rajta keresztül az iPhonról adatainkat, alkalmazásainkat, szerkesztgethetünk tetszőlegesen előadói listáinkat.

Egy nagy újítás, magának a készüléktartó állványnak a flexibilátása, 90 fokkal való elforgathatósága, ezzel könnyedén tudjuk a rárögzített iPhone-t átforgatni, ha épp az adott alkalmazás, vagy akár mi magunk úgy kívánjuk. Külső megjelenésében a Mini természetesen szintén örökölte a nagy Zeppelin stílusjegyeit, sötét-matt szín, króm csíkokkal határolva.

Beépített - a Bowers saját szabadalmú DSP processzora, külső egyéb analóg bemenetek, teljes távvezérlés egészíti ki a Mini-t. Természetesen a Mini-nél is jelen vannak olyan Bowers szabadalmak, mint a Flowport™ tölcsér, vagy a saját Digital EQ, mellyel finoman az adott akusztikai környezethez tudjuk hangolni a dokkoló-állomás hangját.

A Zeppelin Mini megjelenése ez év szeptembere, Bemutatótermünkbe az előzetes információk alapján október elejére várható!állomás | B&W | bowers | dokkoló | Flowport | iphone | ipod | mini | wilkins | zeppelin

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés