Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Bowers & Wilkins CM9 a 2009/10-es év EISA-díjas hangsugárzója!

kiskep_bw_cm9_eisaÖrömmel jelenthetjük be, az idei évben kontinensünk legjobb hangsugárzója lett a Bowers csodálatos sorozatának, a CM-nek legnagyobb állódoboza, a CM9!

Anélkül, hogy bármi különlegeset is írnánk a tradicionális brit gyártó gyöngyszemére, álljon itt a szakzsűri véleménye róla:

" ..Ez a tekintélyes méretű állódoboz félelmetesen jó ár / érték arányú. A négyutas felépítésű hangfalban megtalálható többek között a B&W híres FST középsugárzója is. Az FST hangszóró szőtt kevlár kónusza körül nem a hagyományos gumiperem, hanem egy habszivacs réteg nyeli el a rezonanciákat.  Ez az újfajta megoldás csökkenti a hangszórón megjelenő nemkívánatos vibrációkat, de mivel a hangszóró kimozdulása limitált, ezért két 165mm-es mélysugárzó és bass-reflex nyílás segíti elő a mély frekvenciák reprodukcióját. A hangfal érzékenysége jó, de meglehetősen nehéz hajtani, kis kimenő teljesítményű erősítők alkalmazása nem javasolt! Megfelelően párosított erősítővel, a CM9 nagyon friss és eleven hangzású, nagy és lenyűgöző színpadképe valósághűen adja vissza a zenei részleteket. A B&W talán az eddigi legimpozánsabb állódoboza ezen az áron, megérdemli az EISA ajánlását!"


A CM széria hosszú idő óta az egyik legkedveltebb, legelismertebb családja a B&W vásárlói köreinek.. Nagy, impozáns teljesítményt kínál, kiemelkedően reprezentatív külsőben. Többrétegű fafurnél lemezek, kiváló minőségű kevlár sugárzók egyenesen a 800-as szériából, és most már elegáns, magasfényű zongoralakk-fekete színben is elérhetőek a családtagok! Ez az, amiért olyannyira sikeres lehet a CM széria, nem csak a saját, de szinte az összes hangsugárzó-kategóriában.

Jöjjön el, győződjön meg a hangdoboz kvalitásairól személyesen Bemutatótermeinkben!
B&W | bowers | cm7 | cm9 | díjnyertes | eisa | hangfal | hangsugárzó | wilkins

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés