Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Podspeakers hangsugárzók, welcome!

kiskep_podspeakers_megerkeztekIdén májusban egy vadonatúj márka jelenik meg kínálatunkban egy olyan termékcsaláddal, amelyben ismét párosul az figyelemfelkeltően egyedi design a kiváló hangzással! Hazánkban először találkozhatnak a dán Scandyna cég alkotásaival, mellyel a zenei élmény mellett egy új élménnyel is gazdagadhat a hallgató..

A Podspeakers hangsugárzó-sorozat valamennyi modellje egy olyan életstílust reprezentál, amely bátran elrugaszkodik a megszokott formáktól, ugyanakkor minden tekintetben rendkívül ízléses!

A Podspeakers hangsugárzók története Nagy-Britanniában kezdődött a ’90-es években, amikor egy, a Bowers & Wilkins fejlesztőiből álló kis csapatot – közöttük a legendás B&W Nautilus hangsugárzó fejlesztése mögött álló mérnökkel – megbíztak azzal a feladattal, hogy tervezzenek egy kitűnő hangzást nyújtó hangsugárzót, elérhető áron. Az eredmény már ismert – létrejöttek az első Minipod hangsugárzók…

Napjainkban a dán HI-FI gyártó, a Scandyna International a Podspeakers terméksorozat gyártási és marketing licenctulajdonosa, és valamennyi Podspeakers hangsugárzó Dániában, különlegesen kialakított üzemekben, szigorú alapossággal kiválasztott OEM gyártóknál készül. Emellett 1996-tól a Scandyna International folytatta a Podspeakers hangsugárzó-projekt fejlesztési koncepcióját. Nemrégiben mutatták be a Micropod SE és a Megapod Kit elnevezésű termékeiket, így mostanára már 15 különféle modell alkotja a teljes Podspeakers terméksorozatot. Ezek között megtalálható hagyományos, illetve aktív (saját, beépített erősítővel rendelkező) hangsugárzó, házimozi célokra kifejlesztett centersugárzó, mélyhangsugárzó, iPod dokkoló ( The Dock ), valamint egy 2x 50W teljesítményű integrált erősítő ( The Amp ) is.

Egyedi megjelenésük mellett a Podspeakers hangsugárzók igazán nem nevezhetők egyhangú berendezéseknek, hiszen a termékcsaládot alkotó modellek egyikét-másikát akár tíz (!) különféle burkolattal – ezüst, sárga, vörös, mély-sötétkék (midnight blue), fehér, fekete, gyöngyház, áttetsző, vagy a jellegzetesen brit „carnaby” kék, és az Austin Minik és a Jaguárok egyik kedvenc, sötétzöld árnyalatára hajazó „racing green” kivitelben – is megvásárolhatjuk. A Podspeakers hangsugárzók koncepciója, hogy a HI-FI választásának többet kell jelentenie számunkra a hangot, zenét reprodukáló eszközöknél. A hangsugárzó egy olyan divatos bútordarab, amely friss stílust hoz az otthonunkba, innovatív designvilággal, állandóan megújuló színekkel és friss formákkal – no és persze rendkívül pontos hangzással, nagyon elfogadható áron.

A Podspeakers-eket rakhatjuk akár földre, akár polcra, akár falra, akár mennyezetre, fantáziánk szabhat csak határt elképzelésinknek. És ez nemcsak a hangfalakra jellemző! Akár az integrált erősítőt is szabadon helyezhetjük el a környezetünkben, a hangsugárzók védő grill-jei csavarmentesen rögzíthetőek közvetlen a sugárzó gumipereme alá, így leegyszerűsíti a műveletet, ugyanakkor diszkrétté teszi az egész hangsugárzó kinézetét.

A Podspeakers hangsugárzó-sorozat új generációja tökéletes választás mindazok számára, akik el mernek rugaszkodni a dobozsarkoktól és -élektől, emellett színesben gondolkodnak.

A Podspeakers sorozat páratlan sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Minipod, a Cinepod, a Bass Station és a Micropod SE hangsugárzókat is „Plus X Award” díjakkal jutalmazták egyedülálló formai megjelenésükért!

A „Plus X Award” díjról

A „Plus X Award” díj Európa legnagyobb és legfontosabb versenyének, pályázatának díja a technológia, sport és életstílus terén, amelyet a media society networks kiadó hozott létre. Célja a termék márkák megerősítése és védelme. A díjazottakról tizennyolc ismert zsűritag dönt, tizenegy kiemelt termékcsoportban. Plus X Siegel díjjal a különös teljesítményt díjazzák a design, innováció, használati komfort/funkció, ergonómia és ökológia kategóriákban.

A Scandyna újdonságai már megrendelhetőek, megvásárolhatók nálunk, ill. Bemutatótermünkben! Keressen fel bennünket!

A Scandyna / Podspeakers - árlistánkat ide kattintva találja!

A gyártó hivatalos weboldala
dán | design | elegáns | forma | hangsugárzó | ipod | különleges | micropod | minipod | podspeakers | scandyna | színes

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés