Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Vadonatúj Jamo beépíthető modellek!

kiskep_jamo_new_customHárom, teljesen új szériát jelentett be az idei év legelején a Jamo, 400-as, 600-as és 800-as Custom Series néven, teljes mértékben otthoni beépítésekre, az ígért legújabb házon belüli fejlesztések eredményeivel karöltve!

Öt évvel ezelőtt a Jamo bemutatta az Architectural sorozatát, ami jelentősen felkavarta az addigi beépíthető hangsugárzók piacát. Az öt év alatt rengeteg dícséret, de több negatív megjegyzés is érte a speciális sorozatok elemeit. Ráadásul az ezek mellett folyamatosan felmerülő újabb javaslatok, ötletek egyre indokoltabbá tették a szinte teljes vérfrissítést a dán gyártó Custom-vonalában, mely az idei esztendőre végül meg is érkezett!

Lasse Hald, a Jamo Custom Installation ágazatának vezérigazgatója szerint a cégnek szüksége van arra, hogy egy tartós és jelentős irányzatot legyenek képesek mutatni a világ felé, nemcsak a hagyományos - de a beépíthető hangsugárzó - ágazatban is. Ehhez a meglévő modellek szinte teljes cseréjére, a nagy hangsugárzó-családokban már bemutatott és gyors sikert aratott új technológiák integrálására, frissített fazonváltásra no meg némi marketingstratégia-váltásra volt szükség.

A három, teljesen új szériát végül az idei év legelején jelentette be a Jamo, 400-as, 600-as és 800-as Custom Series néven, teljes mértékben otthoni beépítésekre, az ígért legújabb házon belüli fejlesztések eredményeivel karöltve: WaveGuide, DTT, HCC, Centre Plugs néhány azon jellemzők közül, melyeket fontosnak tartott az idei CES-en kiemelni a Jamo akusztikai mérnöke, Mikael Ankersen is.

Közülük is a talán legkiemelkedőbb, a SoundAngle. Ahogy a név is sugallja, ez az intelligens technológia nem mechanikusan, hanem elektronikus úton korrigálja a hallgatási pozicióhoz képest esetlegesen túl magasra, vagy túl alacsonyra helyezett hangszóró hangjának terjedését. Természetesen ez a korrekció meglehetősen kis mértékű - maximális 30 fokos terjedési szögben kiterjedően - viszont a gyakorlatban remekül alkalmazható és alkalmazzák is immáron a dán mérnökök a legújabb beépíthető sorozatban.

Bővebb információért hívják a Bemutatótermünket!

Technikai információk a Jamo oldalán!
400 | 600 | 800 | beépíthető | custom | Jamo | új | WaveGuide

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés