Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


B&W 685 - 2007-2008 EISA European Compact Loudspeaker

kiskep_bw_685_eisaTalán már nem is meglepő módon, de mindenféleképpen örömmel jelentjük be az idei év legjobb monitor-sugárzóját Európában, a Bowers 685-ösét!

Mike Gough, a Bowers & Wilkins vezető termékmenedzsere mesél..

- Amikor a 600-as sorozat megalkotásával szembesült, hogyan változott a hozzáállása egy referencia szintű sorozathoz képest?

Bizonyos szempontból, meglehetősen keveset. Vásárlóink zenei iránti szenvedélyét a szívük és nem a pénztárcájuk határozza meg, és megfalósítási szempontból a fizika ugyanazon törvényei vonatkoznak ránk minden szinten. Természetesen a kihívás eltérő, de legalább ugyanannyi energiát fektetünk a megoldásba.

- El tudja magyarázni, miben más ez a kihívás?

Általános esetben az új technológiákat a csúcsminőségű termékek számára fejlesztjük ki. Ott a kihívás az abszolút korlátok kioltásáról szól, és rendszerint sok fejfájás kíséri a tökéletesítési folyamatot. Ez lehet az új anyagok megismeráse, vagy egy új gyártási eljárás megértése. Vegyük pl a Flowport-csövet. Nem kerül többe gy gödröcskés csövet önteni, mint egy simát, így a megoldás nagyon gyorsan bekerült a legtöbb termékünkbe. Sok éven keresztül a gyártási költségek miatt a Kevlar membránok csak a 800-as sorozat termékeibe kerültek, és az első két 600-as sorozat nem tartalmazta őket, csak a legnagyobb álló doboz középsugárzójaként. Később, jelentősen módosítottunk a gyártási eljárásokon, és nem csak a membránok lettek olcsóbbak, hanem a teljesítményük is kiegyenlítettebb lett. Most használtunk először az FST középsugárzónkat a 600-as szérában, és ennek meg is lett immáron az eredménye!

Másképp közelítették meg ezt a 600-as sorozat mérnökei, mint a 800-as sorozat mérnökei?

Ha azt mondom, hogy csak egy csapat van, akkor egyértelmű lesz a válasz: nem. Egyik előnye ennek, hogy ugyanarra az elkötelezettségre számíthatunk minden esetben. Ha már dolgozott valaki csúcsminőségű terméken, nem adja alább. Már nem számolom, hogy hányszor ültem meghallgatásokon, és nyűgözött le az a teljesítmény, amit a srácok kihoznak ezekből a hangsugárzókból.

Bowers & Wilkins 685 - monitorsugárzó

- A Nautilus elkeskenyedő cső alakú magassugárzója
- Kevlar szőtt mély/középhangszóró
- Hangelszineződést csökkentő maximális belső merevítés
- Flowport nyílás

Győződjön meg a saját fülével az új 600-as széria hangjáról, nem fog csalódni! Bemutatótermünkben várjuk Önt!
600 | 685 | audiofil | B&W | bowers | eisa | hangfal | hangsugárzó | monitor | polcdoboz | wilkins

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés