Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Panorama hangzás a Bowers and Wilkins-től

kiskep_panorama
Amennyiben most vásárol nálunk B&W Panorama soundbart, ajándékba kap mellé egy 120.000 Ft értékű mélysugárzót!
A Bowers and Wilkins vadonatúj soundbarja, egy igaz különlegeség szórakoztató-elektronikai piacon, hazimozi és a zenehallgatás egy teljesen új élményét adja a Panorama!

 

 

A Bowers and Wilkins vadonatúj soundbarja, egy igaz különlegeség szórakoztató-elektronikai piacon. 2.1 csatornás hangrendszerrel megerősített high-end iPod és iPhone dokkolója, a Zeppelin óriási sikere után a brit hangsugárzó-gyártó Bowers & Wilkins egy újabb különleges formai kivitelű berendezés forgalmazását kezdi meg áprilisban. Az elsősorban a nagyobb képátlójú síkpaneles televíziókhoz – LCD, és plazma tévékészülékekhez – kifejlesztett, Panorama elnevezésű készülékük teljes 5.1 csatornás térhatású hangzás előállítására képes egyetlen készülékdobozból, amelyet a televízió alá helyezhetünk, vagy akár a falra is felszerelhetjük.

A hazimozi egy teljesen új élményét adja a Panorama. Nemcsak nézi a filmet, hanem egyenesen az események középpontjába kerül!
Ezt persze már sok rendszerről elmondták, leírták, ám ez esetben valami másról van szó..


A Panorama stílusos és elegáns, ám mindenféle hivalkodástól mentes, visszafogott vonalvezetésű készülékháza zongoralakk-fekete acél burkolatot kapott, amellyel valamelyest kontrasztban van a hangszórókat rejtő mattfekete előlap. Az 5.1 csatornát kilenc hangszóró – a Bowers & Wilkins csúcskategóriás Nautilus 800 sorozatának modelljei esetében is alkalmazott, Nautilus tölcséres alumíniumötvözet dóm magassugárzó, hat, szőtt üvegszál membrános közép/mélyhangszóró, valamint két 90mm-es mélyhangszóró – hivatott megszólaltatni, melyeket audiofil minőségű, D osztályú digitális erősítők táplálnak 5x 25W, valamint a mélynyomók esetében 50W teljesítménnyel. A mélyhangok masszívabb visszaadását a berendezés hátsó részén kialakított FlowPort rendszerű bass-reflex nyílások is segítik, ezért a brit gyártó állítása szerint a Panorama az esetek többségében nem igényli különálló aktív mélyhangdoboz alkalmazását. Ám ettől függetlenül, extrém méretű lakóterek esetében a rendkívül sikeres és hasonlóan egyedi formavilágú PV1 mélynyomójukat javasolják a rendszer kiegészítéseként.

A Panorama, a falak hangvisszaverő tulajdonságát kihasználva pozicionálja a háttérhangokat a hallgatási pont mögé. A Panoráma hangszórói a helyiség falait kihasználva hozzák létre a hallgatási pozició körül a hangot. A sourround csatornák koncentrált nyalábban vannak irányitva az oldalfalak felületére, es ezekről a hallgatási pont mogé verődnek vissza, tökéletesen imitálva többcsatornás hangrendszerek terhangzasat. Koszonhetően az erőteljes, hosszúlöketű hangsugárzóknak, elegendő mélyhanggal töltik fel a környezetet, kulső mélysugárzó használata nélkül is.

A hang veszi körül Önt, nem a hangsugárzók..

A Bowers & Wilkins Panorama hangrendszere valamennyi 5.1 csatornás térhatású hangformátumot támogatja, a Dolby Digital és a DTS mellett a Dolby Pro-Logic II hangzást is beleértve, emellett pedig sztereó zenei felvételeink hagyományos kétcsatornás hangvisszaadására is alkalmas. A készülék hátoldalán kialakított digitális és analóg hangbemeneti csatlakozóknak köszönhetően bármilyen lejátszót könnyen és gyorsan a Panorama-hoz csatlakoztathatunk, elkerülve a „kábeldzsungel” kialakulását. A berendezés működtetéséhez szükséges kezelőszervek diszkréten sorakoznak a készülékház elejének középső részén, de természetesen a Panorama különálló távvezérlővel is rendelkezik, így kezelése rendkívül könnyű és kényelmes.

Keresse a B&W legújabb gyöngyszemét Bemutatótermeinkben!
B&W | bowers | design | elegáns | hangsugárzó | házimozi | panorama | soundbar | térhatás | wilkins

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés