Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


B&W CM6 S2 – 2014 legjobb állványos hangsugárzója!

CM S2 miniA megújúló Bowers & Wilkins CM sorozat egyik legkülönlegesebb tagja a CM6 S2, mely jelenleg a brit cég legolcsóbb, elcsatolt kamrába ágyazott magassugárzóval rendelkező tagja. A B&W CM6 S2 gyönyörű doboz és gyönyörű hangzásra képes – mi pedig nagyon örülünk annak, hogy nem csak elégedett vásárlóink és munkatársaink, hanem jónéhány szakmai oldal, fórum és portál is így gondolja. Ismerje meg ön is a tavalyi év legjobb állványos hangsugárzóját!

 

 

 

A B&W CM6 S2 több helyről kapott pozitív elismeréseket, mint az elmúlt években bármelyik Bowers hangdoboz. Minek köszönhető a termék sikere? Technikailag egyszerű a magyarázat, hiszen az angol cég most először tette igazán elérhetővé az akusztikailag elcsatolt magassugárzót. A magas frekvenciás rezgéseket kettős alumínium dóm segítségével kelti ez a hangfal, „csipogóját” viszont nem a mélyközép sugárzóval együtt, a kabinetbe süllyesztve, hanem a ház tetejére, egy teljesen diszkrét rezgéselnyelő kapszulába építették. Az eredmény hallható, bemutatótermünkben is bárki meggyőződhet saját fülével a CM6 S2 képességeiről!

B&W CM6 S2 

A Gear Patrol internetes weboldal az év termékének választotta hifi hangsugárzó kategóriában ezt a hangfalat. A CM6 S2 hasonló elismerésben részesülhetett a hometheaterreview.com szórakoztató elektronikai oldalon is. Mi több, a termékről készült hosszú és részletes bemutató cikk végén Myron Ho, a teszt írója bevallotta, hogy mostantól ezt a hangsugárzót fogja referenciaként alkalmazni a 2 000 $ alatti kategóriában.

A B&W CM6 S2 kis méretének köszönhetően szinte bárhol, még egy aprócska belvárosi lakásban is gondtalanul beüzemelhető. A gyártó által gyakorta alkalmazott kevlár hangszóró, és a kónusz közepére ültetett szivacsos szerkezetű porsapka torzítás mentes, tiszta énekhangokat és könnyed, artikulált basszusokat eredményeznek. A magassugárzó alapos felfüggesztése által egészen felbontást és szórástartományt hallhatunk! Munkatársaink is hamar megkedvelték ezt a hangfalat, miután megérkezett az Annex Hangcenterbe. Azt javasoljuk, hogyha Ön szeretne megvásárolni élete hifi rendszerét, és mindenképpen kiforrott tudású, tisztességesen és szépen megmunkált hangdobozokat keres, akkor elsők között ezt a típust érdemes meghallgatnia! Fáradjon el bemutatótermünkbe, és hallgassa meg a Bowers & Wilkins hangsugárzókat!

Bővebb információ a termékről ide kattintva

B&W CM6 S2

állványos hangfal | bowers and wilkins | bowers hangfal | bowers wilkins | hangfal | hangsugárzó | hifi hangfal | polchangfal

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés