Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró a B&W műhelyéből!

BowersWilkins - T7 - WhiteFurniture - Side-kisebbElkészült a Bowers & Wilkins első vezeték nélküli, hordozható hangfala, a T7. Ezzel a neves hangfalgyártó cég a tőle megszokott minőséget ültette bele egy olyan termékkategóriába, mely teljes mértékben meghatározza a mai, mobileszközökre fókuszált igényeket. Az eredmény: a vártnál sokkal tisztább, testesebb hang, meglepően kis méretből!

 

A B&W első vezeték nélküli hangrendszere

A B&W T7 új kategóriát képvisel a Bowers & Wilkins kínálatában. A cég valamennyi termékéről kijelenthetjük, hogy a hangminőséget szolgálja, elég csak szemügyre venni a hatalmas sikerű B&W Zeppelin Air dokkoló hangrendszert, vagy a méretüket meghazudtoló, gyönyörűen megmunkált B&W MM-1 számítógépes hangszórókat. És akkor még nem is beszéltünk a hagyományos hifi hangsugárzókról. Az imént felsorolt termékek és kategóriák mind hozzájárultak ahhoz, hogy a T7 elkészülhessen.

Funkcionalitás és kényelem

A B&W T7 vezeték nélküli Bluetooth technológia segítségével létesít kapcsolatot mobileszközünkkel, akár 5 méteres távolságból is. Legyen birtokunkban akár laptop, akár tablet, vagy okostelefon, a zenét néhány érintést követően azonnal továbbíthatjuk a hangrendszer felé. A fém védőrács alatt 3 db előlapi és további 1 db hátoldali hangszóró rejtőzik. A T7 emellett vezetékes összekötési lehetőséget is biztosít, amennyiben számítógép, mp3 lejátszó vagy televízió kihangosítására szeretnénk használni. A beépített akkumulátor egy teljes feltöltést követően 18 órányi folyamatos üzemidőt biztosít.

BowersWilkins - T7 - SunglassesFront-kicsi

Akusztikai mestermunka

A B&W T7 egyik szembetűnő eleme a hangszórókabinet és a szélső perem között végighúzódó, méhsejt alakú merevítő szerkezet. Utóbbi nem a dizájnt, hanem a hangot szolgálja. A Micro Matrix névre hallgató technológiát a gyártó zászlóshajó hangfalai, a B&W 800 Diamond modellek inspirálták, ezzel a megoldással lényegesen lecsökken a hangszórók mozgásából származó, nemkívánatos rezonanciák mennyisége. Így a vártnál sokkal megfogottabb, stabilabb és nyugodtabb hangot hallhatunk még nagyobb hangerőn is.

Próbálja ki Ön is!

A B&W T7 máris elérhető, kipróbálható és megvásárolható az Annex Hangcenter budapesti hifi & házimozi bemutatótermében. A terméket hivatalos jótállással kínáljuk, ugyanitt meghallgathatók a Bowers & Wilkins vezeték nélküli AirPlay hangrendszerei és hifi hangfalai is.

Fogyasztói ár: 99 990 Ft

bowers | bowers hifi | bowers-wilkins hangfal | bw hangfal | hordozható hangfal | mobil hangfal | wilkins

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés