Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Hamarosan megérkeznek a 2014-es Onkyo házimozi erősítők

OnkyoPR-SC5530Az Onkyo idén jelentős újításokat hoz a házimozi erősítőivel. Megszokhattuk, hogy a japán hifi-óriás cég elsők között vezeti be a világpiac legnagyobb újdonságait, azonban a Dolby Atmos alkalmazásával idén gyökeresen meg fog változni annak a módja, ahogy otthonunkban mozizhatunk. Emellett természetesen olyan szolgáltatásokban sincs hiány, mint a beépített Wi-Fi, hálózati zenelejátszás, telefonos vezérlés, és persze a hifi minőség... csak hogy a legfontosabbakat említsük.

 

 

 

 

 

Az új zászlóshajó: Onkyo PR-SC5530 házimozi processzor

onkyo pr sc 5530 kicsiA japán cég jelenlegi csúcsmodellje, a PR-SC5530 a ma elérhető kép/hangjel feldolgozás legfelsőbb szintjét kínálja audiofil megépítettséggel. Ha otthonunkban elkülönített, kifejezetten házimozizásra szánt szobába keresünk egy elektronikát, ami kifogástalanul meghajtja high end hangfalainkat, akkor a PR-SC5530-ra garantáltan számíthatunk. Ez a THX Ultra2 Plus minősített processzor támogatja az Ultra HD feldolgozást, emellett HDCP 2.2 másolásvédelemmel és HDMI 2.0 platformmal is rendelkezik. A benne található Qdeo processzor 4K felskálázással (akár alacsony felbontású képeket is képes láthatóan feljavítani) és ISF videó kalibrációval (színprofil, kontraszt és fényerő automatikus bemérése) is fel lett vértezve, így biztosítva, hogy a ma elérhető legjobb házimozi projektorok vagy televíziók minőségét teljes mértékben élvezhessük. Egy masszív toroid transzformátor és két másik, a processzorok számára elkülönített El trafó látja el árammal a PR-SC5530 áramkörét. Hét diszkrét 32-bites Texas Instruments Burr Brown DAC és két 32-bites DSP jelfeldolgozó egység végzi a nagyfelbontású hangjel feldolgozását, legyen szó akár Wi-Fi hálózaton való zenelejátszásról. Az Onkyo új házimozi processzora már támogatja a Dolby nemrég bevezetett Atmos formátumát is, melynek köszönhetően akár 11.4 csatornás rendszert is építhetünk, melynek bizonyos hangsugárzói nem az oldalfalakra, hanem a fejünk fölé, a mennyezetre kerülnek. A Dolby Atmos alkalmazásával egyedülállóan gazdag hangmezőt valósíthatunk meg. Mint mindig, az Onkyo most is élen jár az újdonságok, friss szolgáltatások alkalmazásában. 7.2.4 csatornás kiosztás esetén jó megoldás lehet Atmos magassági hangfalnak valamennyi, a Hangcenter kínálatában is elérhető, mennyezetbe beépíthető hangszóró. A PR-SC5530 bármely pillanatban kész elszabadítani a filmek, zenék és játékok legmagasabb szintű élményét. Az Onkyo PR-SC5530 házimozi erősítő beüzemeléséhez kiegészítő végerősítő szükséges. A gyártó kínálatáben elérhető ilyen készülék, melynek típusa PA-MC5501. A készülék telepítésekor gondoskodjon róla, hogy az elektronika megfelelően szellőző környezetbe kerüljön!

 

Bivalyerős, megfizethető középkategória: Onkyo TX-NR838 házimozi erősítő

onkyo tx-nr838-ezust-kisebbEz a házimozi erősítő bizonyíték arra, hogy egy minőségi hangfal szetthez nem kell feltétlenül milliókat költenünk elektronikára. Egy B&W 600-as sorozatot vagy a Jamo Concert-szériás hangsugárzóit már kompromisszumoktól mentesen képes meghajtani egy ilyen készülék, és sztereó zenehallgatás közben sem lesz hiányérzetünk. A filmek megszállotjainak és hifistáknak egyaránt ajánlott Onkyo TX-NR838 az A/V jelfeldolgozás legmodernebb eszközeit nyújtja. Ez a nehézsúlyú házimozi erősítő ötvözi az Onkyo hangzását a magas áramú erősítéssel és a Dolby Atmos multidimenzionális hangmezővel. Utóbbi egy olyan formátum, amely az irányított hangokat a hallgató fölé és köré egyaránt beigazítja, és egy életteli, gömbhatású hangtérbe kerülünk. A masszív, egyénileg gyártott transzformátornak és a háromfázisú Darlington áramkörnek köszönhetően ugyanazt az ütős hangélményt fogjuk átélni otthonunkban, mint a mozitermekben. A „Pure Direct” üzemmód használatával tiszta analóg üzemmódba vált az erősítő, így azok is örömmel használhatják, akik LP-ről hallgatnak zenét. A nagyfelbontású digitális hanganyagokat közvetíthetjük Wi-Fi-n keresztül is számítógépről és okostelefonról egyaránt. A TX-NR838 mindezek mellett a legújabb 4K/60Hz képformátumot is támogatja HDMI termináljain keresztül, HDCP 2.2 másolásvédelmével pedig biztosít minket, hogy a jövőben is gond nélkül streameljük az Ultra HD videó tartalmakat.

onkyo tx-nr838-ezust-kisebb

 

Mindenki kedvence: Az Onkyo TX-NR636 házimozi erősítő

onkyo 636 hazimozi erosito kicsiBemutatótermünkben ezt a szériát keresik legtöbbször. Nem véletlen, hiszen szolgáltatásban szinte ugyanazt kapjuk, mint a nagyobb modelleknél, viszont sokkal kedvezőbb áron. Az Onkyo 600-as sorozata már tíz évvel ezelőtt is a kitűnő ár/érték arány jegyében futott. A TX-NR600-asok a márka legnépszerűbb modelljei, három oknak köszönhetően. Először is, a 636-os egyike azon kevés erősítőknek, amelyek támogatják a jövőben elterjedő Ultra HD képjel feldolgozást, csak úgy, mint a 4K videojátékok megjelenítését 60 fps képfrissítés mellett. A Qdeo felskálázó képi processzornak köszönhetően még alacsony felbontású DVD-k és játékok képét is felturbózza a felbontását Full HD vagy 4K szintig (amennyiben Ön rendelkezik Ultra HD képmegjelenítővel). Másodszor elképesztően jól szól, három fokozatú invertált Darlington áramkörével, amely a front és center csatornákat támogatja, ámulatba ejtő sztereó hangra képes. Harmadszor, extrém felhasználóbarátra tervezték. Beépített Wi-Fi kapcsolatával arra is képes, hogy nagyfelbontású zenéket közvetítsen az Ön számítógépéről, hálózati merevlemezéről és okostelefonjáról. Mindez kiegészül egy MM lemezjátszó bemenettel, szobakalibráló rendszerrel és egy végerősített 2. zónás kimenettel. A TX-NR636-ossal Ön egy 7.2 csatornás erőmű birtokosa lehet, amely a nagyfelbontású szórakoztatás előfutára.

 

onkyo 636 hazimozi

 

Teljes értékű felhasználás a nappalitól a hálószobáig: Onkyo TX-NR535 házimozi erősítő

onkyo TX-NR535-kicsiA házimozizás nagyszerű élmény, de a magas minőség sokszor magas összegekbe kerül. Ez nem feltétlenül igaz, főleg, ha szemügyre vesszük ezt az erősítőt. Íme, 5.2 csatornás tiszta Onkyo-izom. 60 fps képfrissítésű HD játékok és filmek kelnek életre a TX-NR535 jóvoltából. Az autentikus hifi teljesítmény érdekében a TX-NR535 nagyfeszültségű tápáramkörrel, diszkrét alacsony torzítású erősítőkkel és élvonalbeli jelfeldolgozó egységekkel rendelkezik. Amennyiben korlátozott költségből szeretné a lehető legjobb hangot kihozni, anélkül, hogy lemondana napjaink legfrissebb szolgáltatásairól, akkor ez az erősítő Önnek készült. A temérdek szolgáltatást felhasználóbarát módon érhetjük el, erre mindig ügyel az Onkyo és főleg ezért kedvelik mai napig ezt a márkát.

 

Az Onkyo 2014-es modelljei hamarosan Hegedűs Gyula utcai bemutatótermünkben is elérhetőek lesznek. További termékinformációkért vagy a készülékek kipróbálásával kapcsolatban hívja szaküzletünket, és örömmel segítünk!

 

Annex Hangcenter Hifi és Házimozi bemutatóterem
1137 Budapest, Hegedűs Gyula u. 2
Telefon: 06-1-236-0666
Mobil: 06-30-931-6111
e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

erősítő | házimozi | házimozi erősítő | hifi | onkyo erősítő | onkyo házimozi | onkyo házimozi erősítő | onkyo márkabolt | onkyo szaküzlet

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés