Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Magyarországon is kipróbálható, megvásárolható a B&W 800 Diamond high-end hangfal

800 Diamond Head Cherry Beauty-001B&W 800 Diamond - hangfal a legjobbak közül

Sokan nincsenek tisztában a hifi valódi lehetőségeivel. Nem is sejtik, hogy egy pár hangfal mennyire élethűen képes visszaadni az eredetileg készített felvételt. A B&W 800 Diamond-dal bárki meggyőződhet róla, hogy a hangreprodukció fejlettebb és szenzációsabb, mint valaha. Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy ebben a kategóriában, ha csukott szemmel hallgatjuk a lejátszott műsort, nem fogjuk tudni megállapítani, hogy hús-vér zenészeket, vagy csak egy CD-lemezt hallgatunk?

 

Ha szereti az igazi hangszerek hangját, és kíváncsi rá, hogy mennyi munka rejtőzik minden jó minőségű felvétel mögött, akkor a 800 Diamond álló hangfal lehet a megoldás mindezek feltárására. Nem csak a hangszerek hangja, hanem a zenészek mozgása, lélegzetvétele, a felvételi helyszín akusztikája is mind-mind megszólal ezen a nagy érzékenységű hangsugárzón. A manapság elérhető legjobb teljesítményt kapjuk általa, és ettől lesz valami high-end.

800 diamond

Persze ne feledjük, hogy a 800 Diamond minőségi meghajtást követel. Nem elégszik meg bármilyen erősítővel és kábelezéssel, óvatosan kell kiválasztani hozzá minden komponenst, hogy a végeredmény úgymond tökéletes legyen. Kevés dinamikus hangszóró létezik a világban, amiből ennél is többet kaphatunk. Csak ismételni tudjuk a mondatot, amellyel a What Hi-Fi teszt végét lezárták: a B&W 800 Diamond meglehetősen drága hangfal, de ha figyelembe vesszük, hogy ilyen jellegű hangzást a vetélytársai mennyivel magasabb összegért nyújtanak, akkor tulajdonképpen ezt a modellt reálisan árazták.

A kevlár mélyközép hangszóró, a rohacell karbon mélysugárzók és a Nautilus-tölcsérbe ültetett magassugárzó mind-mind a precíz, torzítás nélküli előadást segítik. De a siker nem csak a meghajtó egységeken múlik. Valójában itt minden apró részlet, a doboz minden porcikája úgy lett megformálva és kialakítva, hogy minél jobb hangzásra legyen képes. A B&W 800 Diamond hangfalat mindenkinek érdemes meghallgatni, mert egy ilyen doboz elé leülni és a képességével szembesülni, nem hétköznapi élmény. Nem véletlen, hogy olyan világszínvonalú hangstúdiók, mint a londoni Abbey Road, ezt a típust használják saját rögzítőhelyiségükben is.

A hangfal, mely a legigényesebb stúdiók választása, és amely legendává vált a komoly zenerajongók körében is, a 800 Diamond, a sorozat legnagyobb modellje és minden bizonnyal az egyik legjobb hangfal, amit valaha is hallott. Egyszerűen szólva, a tökéletes hangsugárzó.

A B&W 800 Diamond meghallgatható a budapesti Bowers & Wilkins bemutatóteremben! Bővebb információkért hívja szaküzletünket, szakembereink örömmel segítenek!

álló hangfal | audiofil | audiophyl | bowers | bowers hangfal | bowers márkabolt | bowers wilkins | hifi bemutatóterem | hifi hangfal | hifi szaküzlet | high-end hangfal | wilkins

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés