Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


TORSTEN - Ezt a Jamo hangprojektort érdemes meghallgatni!

TORSTEN BAR 1Legyen olyan hangrendszere, ami semmiféle hátrányt nem jelent a nappali stílusának! Elfelejtheti a TV gyenge minőségű hangszóróit, ezen túl a filmek és a zenék is sokkal teltebben, kellemesebben fognak szólni. Dán stílusvilág, kedvező ár-érték arány, modern funkiók. Ez az új Jamo Torsten!

 

 A Jamo mindig is arra törekedett, hogy a hallgató kellemes élményben részesüljön. Azonban változik a világ és lássuk be, nem mindenki tud elhelyezni otthon méteres magasságú álló hangfalakat, nem is beszélve a folyamatosan melegedő házimozi erősítőről, no meg a hangfalkábelekről.

A Torsten mellé nem kell külön erősítőt vásárolnia. Ez a rendszer már mindent tartalmaz, ami egy minőségi, otthoni felhasználásra szánt hangrendszernek tudnia kell. A digitális és analóg bemeneteknek köszönhetően a médiabox, a játékkonzol vagy a blu-ray lejátszó is rácsatlakoztatható a készülékre.

A kábelek nélküli technológiát igazán akkor fogja értékelni, amikor szembesül vele: ugyanis a Torsten aligha igényel extra kábeleket. A mélysugárzó vezeték nélkül kommunikál a fejegységgel. Ez azt jelenti, hogy a mélyládát a szobán belül bárhova rakhatjuk. A forrásbemenetek között vezeték nélküli Bluetooth kapcsolatot is találunk, ami azt jelenti, hogy okostelefonról vagy tabletről szintén vezeték nélkül továbbíthatjuk a zenét a hangrendszer felé. A mai trendeknek megfelelően a Torsten NFC-kompatibilis, tehát ideális esetben ha csak hozzáérintjük a telefonunkat, azonnal létrejön a jelkapcsolat. Továbbá az alaptartozék távvezérlő tanítható, így a TV és a hangrendszer egyszerre vezérelhetőek.

TORSTEN BAR 16

A nagy hangerőről semmiképp sem kell lemondani. A rendszer 250 W-os összteljesítménye még egy kiadós szombat esti házibulira is bőven elég, a mélyláda 25 cm-es hangszórója komoly terhelést is könnyedén kibír.

A Jamo Torsten előlapján végighúzódó előlapi hangfalselyem minden csavart eltakar, így az összkép letisztult, ugyanakkor elegáns. A hangfalak színe nem teljesen fekete, hanem egy sötét (a gyártó által „faszén”-nek titulált) matt szürke árnyalat, így valamennyi televízióhoz és bútorzathoz szépen illeszkednek. A tetőlapra érintést érzékelő gombok kerültek, és a fejegység természetesen falra szerelhető.

A Jamo Torsten hangprojektor kipróbálható és megvásárolható Hegedűs Gyula utcai bemutatótermünkben. A készülék mellé 2 év hivatalos garanciát biztosítunk a hivatalos magyarországi forgalmazó által. További információkért hívjon minket, és szakembereink örömmel segítenek!

A Jamo Torsten bruttó fogy ára: 194 990 Ft.

Ha a termékről bővebb technikai információt szeretne elolvasni, kattintson ide.

hangfal | hangprojektor | házimozi | jamo hangfal | mélyláda | mélynyomó | soundbar

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés