Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Hallgassa meg nálunk a B&W P7 fejhallgatót!

bw p7 fejhallgato inspiral miniVégre az Annex Hangcenter szaküzletében is kipróbálható, meghallgatható és megvásárolható a B&W eddigi legjobban sikerült fejhallgatója, a P7! A kívül-belül egyaránt prémiumkategóriás fülessel nem csak a zenehallgatás élménye, hanem a kényelem és a megjelenés is a legmagasabb szinten tapasztalható! A bőr és acél kombinációval megépített P7 kétségkívül a legjobb fejhallgató, amit a B&W eddig kínált. Próbálja ki Ön is bemutatótermünkben!

 

 

 

A P7 minden alkatrésze úgy lett tervezve, hogy Ön belemerülhessen a zenébe. A basszus feszes, az énekhangok precízen definiáltak, ugyanakkor csodálatos mennyiségű tér, kiegyensúlyozottság jellemzi a teljes frekvencia tartományt. Emellett a fül köré fekvő kialakítás és a lágy érintésű párnák garantálják, hogy Ön teljes mértékben élvezze, amit hallgat. Ugyanis ha ennyire jó hangot hall, nem szeretné, hogy bármi megszakítsa az élményt.

 

 

bw p7 fejhallgato hangszoro miniA hangsugárzók ihlették

A P7-hez olyan fejhallgató membránt hoztunk létre, melynek működése leginkább egy hagyományos hi-fi hangsugárzó hangszórójára hasonlít. Így még prevízebb, kontrolláltabb mozgást tudtunk megvalósítani – és ez a hangminőségben óriási előrelépéshez vezetett.

 

 

 

bw p7 fejhallgato fulparnak miniKettős üreggel rendelkező fülpárna

A P7 fülpárnáit dupla üreges szerkezettel tervezték, így a fejhallgató még könnyebben illeszkedik a felhasználó fejéhez. Ez a megoldás kiegyenlített hangerőelosztást garantál a hangszóró és a fül közötti légtérben. Így nem csak a sztereó hangszínpad kiépítése javul, hanem mindenki számára ideális hangkép születik.

 

 

bw p7 rozsdamentes acel fejhallgato miniTopkategóriás anyagokból

Nem vállaltunk kompromisszumot anyaghasználatban. Minden merevítés és mozgó alkatrész krómszínű, rozsdamentes acélból készült, szintúgy a csendesen mozgó csuklómechanizmus. A márkaemblémát viselő lemezek festett alumíniumból lettek megmunkálva. A fejpántot és a fülpárnát minőségi, valódi bőrbevonat fedi, melynek köszönhetően a hallgatónak hosszú távon is elégedettséget okoz a kifogástalan kényelem.

 

bw p7 fejhallgato iphone kabel miniiPhone kompatibilitás

A P7 mellé jár egy mikrofonos headset-tel felszerelt zsinór is, melyet ráköthet iPhone vagy iPad mobileszközeire. A kábel moduláris, vagyis tetszés szerint cserélhető. A B&W P7 természetesen más mobiltelefonokkal és MP3 lejátszókkal is használható.

 

 

 

bowers fejhallgato perem miniAzok a hangszórók, melyek precíz és irányított mozgással rendelkeznek, a legjobb hangminőség reprodukálására képesek.

A legtöbb fejhallgató esetében a hangminőség elsődlegesen a hangszórók tervezésén múlik. E hangszórókat általában kettős szereppel ruházzák fel: nem csak hangkeltésre kell képesnek lennie, hanem saját felfüggesztéséről is gondoskodnia kell.

 

A P7 mögött rejlő tervezői szakértelem tette lehetővé, hogy újfajta fejhallgató hangszórót hozzunk létre. Egy olyan meghajtót, amely sokkal inkább úgy működik, mint a hagyományos hifi hangsugárzók hangszórója. Kizárólag arra szolgál, ami a feladata: hangokat kelt. Ez azt eredményezi, hogy a membrán még precízebb, és irányítottabb mozgás valósul meg – és a hangminőség hatalmas mértékben javul.

 

bowers p7 szivacs miniA dupla kamrás fülpárnák biztosítják, hogy minden fülméret esetén egyformán remek hangzásban legyen része a hallgatónak.

A P7 fülpárnái kettős üregű betéttel lettek kibélelve. Így a fülfelület és a hangszóró között mindig egyenletes hangerőelosztás valósul meg. És mivel a párnák szépen ráilleszkednek a hallgató fejére, az eredmény rendkívül kiegyensúlyozott sztereó hatás, mely minden egyes hallgatóra optimalizálva lett.

 

bowers p7 halo miniA magas ellenállású membránkosarak pontosan irányítják a légfuvallatokat, hogy a fejhallgató még természetesebben szóljon.

A belső hangszóró kosár megfelelően tokba zárja a P7 hangszóróit. Felületére szellőzőnyílások kerültek, melyeket még egy külön csillapító réteg takar. Ez az egyedi kialakítás teszi lehetővé, hogy a hangsugárzás pontosan történjen a hangszóró hátuljából, így még inkább egyenletes, dugattyú-szerű mozgás jön létre.

 

bowers p7 merevites miniA merev hangszórókeret kiiktatja a felesleges vibrációkat, hogy a fejhallgató még tisztább hangot produkáljon.

A P7 hangszóró merevítő lemezei polimer anyagból lettek megépítve, amely szándékosan úgy lett rögzítve és hangolva, hogy kellően merev és passzív maradjon. Ez limitál minden jellegű rezonanciát, amelyektől a hang színeződhetne.

 

A B&W P7 kipróbálható és megvásárolható bemutatótermünkben.
A termék bruttó fogy. ára 119.000 Ft.
A P7 mellé 2 év jótállást biztosítunk, a hivatalos magyarországi forgalmazó által!

bowers | bowers forgalmazó | bowers márkabolt | Bowers-Wilkins | fejhallgató | fülhallgató | hifi fejhallgató | mobil fejhallgató | prémium fejhallgató | utcai fejhallgató | wilkins

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés