Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Hallgassa meg nálunk az Onkyo TX-8020 sztereó rádióerősítőt!

onkyo TX-8020  S hifi erosito Front miniAz Onkyo mindig is nagyszerű rádióerősítőket épített, és igazodva napjaink igényeihez továbbra se mond le róluk. A 2013-ban boltokba kerülő TX-8020 első ránézésre a klasszikus, veterán hifista hatást kelti, de szolgáltatásainak köszönhetően kiváló alapot jelenthet egy otthoni szórakoztató központhoz. A televízió, játékkonzol, számítógép, CD-lejátszó hangját mind-mind ráköthetjük erre a remek ár-érték arányú készülékre! Sőt, későbbiekben még a házimozi irányába is fejleszthetjük, anélkül, hogy lemondanánk a sztereó minőségről!

 

 

Egy erősítővel hangosítsuk az egész lakást

Az Onkyo TX-8020 dupla, A+B hangsugárzó kimenettel lett felszerelve. Ez azt jelenti, hogy ez az egy készülék egyidejűleg két pár hangfalat is képes meghajtani. Távvezérlőről és az előlapi gombokkal egyaránt váltogathatunk az A vagy B csatornák között, így pl. az A kimenet a nappaliban lévő hangfalakat hajtja, miközben a B kimenet a konyhában vagy hálóban lévő sztereó hangsugárzókat üzemelteti.

 TX-8020 onkyo hifi erosito csatlakozok kisebb

Könnyű kezelhetőség az egész családnak

A TX-8020 egyszerűségéből fakadóan rendkívül könnyen vezérelhető. Az előlapi hangerőszabályzóval finom mértékben, szakaszos ugrások nélkül állíthatjuk a hangerőt. A mellékelt távvezérlő gombkiosztása logikus és öt perc alatt minden gomb funkcióját megismerhetjük. Ha a gyerekek játszanak vagy tévéznek és kiszaladnak a kertbe, nem kell aggódni a hifi miatt – köszönhetően automata funkciójának, ha a TX-8020 nem kap hangjelet, egy idő után automatikusan kikapcsol. Az előlapi kijelző ugyanaz, amellyel Onkyo házimozi erősítőkön is találkozhatunk, azok minden pozitív jellemzőjét beágyazták egy minőségi zenehallgatásra szolgáló, sztereó elektronikába: az információk tisztán olvashatóak, és esti zenehallgatás vagy filmezés közben elsötétíthetjük a készülék kijelzőjét.

 

Csak egy lépésre a házimozitól

Ha főleg zenét hallgat, ugyanakkor szereti a mozi termekben érezhető, gyomorrengető mélyhangokat, nem kell róluk lemondania. A TX-8020 rendelkezik egy aktív mélysugárzó kimenettel, melyre szinte bármilyen tetszőleges mélynyomót ráköthet. Ha még nem találta meg a számára szimpatikus mélyládát, tekintse meg a hangcenter kínálatát!

 onkyo TX-8020  B hifi erosito Front kisebb

Nem csak nézni, hallani is kell

Mivel egy hifit hosszú évekre vásárolunk, természetes, hogy előtte ki szeretnénk próbálni. Az Annex Hangcenter bemutatóterem Onkyo készülékeket is tart, tehát erre nálunk nyugodt körülmények között is van lehetősége! Hívja szaküzletünket, szakembereink készséggel segítenek ha további kérdése lépne fel, és egyeztessünk időpontot meghallgatásra!

Az Onkyo TX-8020 sztereó rádióerősítőt 2 éves hivatalos magyarországi garanciával és magyar kézikönyvvel kínáljuk, akciósan 74.990 Ft-os áron!

 

hifi | onkyo | onkyo erősítő | onkyo hifi | onkyo márkabolt | onkyo szaküzlet | rádióerősítő | receiver | sztereó | sztereó erősítő

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés