Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Megújulnak a Jamo Studio szériás hangfalak

S626HCS 1 miniHamarosan frissülni fog a dán Jamo rendkívül népszerű, Studio szériája. A módosítások első sorban a külsőt érintik, a cég állítása szerint az új hangfalak hangzásvilága nem fog változni az előző modellekéhez képest. Így aztán a sokak által kedvelt, élénk, tiszta és dinamikus hangzás megmarad, ugyanakkor az új Jamo Studio szériás hangfalak gumírozott kivitele divatosabb megjelenést kölcsönöz.

 

 

 A gumírozott előlapnak nem csak vizuális előnye van. A korábban gyártott, lakk-fekete felület nagyon szép és elegáns volt, viszont akik ilyen hangfalat birtokolnak, azok tudják, hogy nem könnyű takarítani. A fényesre polírozott felszín ugyanis nagyon könnyen karcolódik, csak mikro szálas tisztítókendővel lehet törölni, ha azt szeretnénk, hogy évek múltán is újszerű maradjon. Mindegyik újgenerációs Jamo S 620 modellen gumírozott előlapi borítást találunk, mely akár közönséges textil kendővel is gond nélkül takarítható. A hangszórókészlet kinézetén is variáltak, a kónuszok külsejére alumínium bevonat került. A Jamo elmondása szerint ez nem változtat a hangfalak karakterisztikáján, hamarosan márkaboltunkban kiderül, valóban igy van-e?

S628 allo Hangfal fekete miniAz új Jamo S 620 família legnagyobb tagja a Jamo S 628 álló hangfal. Óriási testében öt darab hangszóró dolgozik, a három középhangszóró fáziskúpos kialakítású. Az oldallemezbe egy 25 cm átmérőjű, hosszúlöketű mélyhangszóró membrán került. Ennek köszönhetően a Jamo S 628 aktív mélyláda nélkül is sokakból pozitív meglepetést fog kiváltani. Ezt a hangfalat első sorban nagyobb helyiségekbe javasoljuk, középkategóriás hifi sztereó vagy házimozi erősítővel párosítva. A csomag részét képezi az előlapi védőrács és a hangfaltüskék is, továbbá tüske alátét, ha a hangfal parkettára kerülne. A Jamo S 628 sztereó kiszerelésben és 5.0 házimozi hangfalszett csomagban is kapható lesz, igény szerint választható fekete vagy sötét alma színekben.

 

jamo s 626 allo hangfal sotet alma miniA következő modell egyik legnépszerűbb termékünk, a Jamo S 606 álló hangfal közvetlen utódja. Sok elégedett vásárlónk tanúsítja, hogy ez a hangfal bizony mélyláda nélkül is egész jól boldogul! Képes megtölteni akár 30-40 négyzetméteres szobákat is, de 20 m2 alatti alapterületű szobákban is gond nélkül hajtható. A legtöbb belépő-középkategóriás sztereó / házimozi erősítővel szépen együttműködik, sokféle zenét képes lendülettel, élvezetesen reprodukálni. Lágy dóm magassugárzója, dupla fáziskúpos középsugárzóval és egy 20 cm átmérőjű, hosszú löketű mélyhangszóróval egészül ki. A Jamo S 626 hangfal csatlakozóterminálja a 606-os elődhöz hasonlóan dupla kábelezésre is alkalmas, aranyozott burkolatú.

 

S526 hangfal miniA Jamo S 526 ideális képviselője a belépő-közép kategóriának, ehhez mérten pénztárcabarát módon ad lehetőséget azoknak, akik első hangfalválasztás előtt állnak. Megtestesíti azt a filozófiát, amelynek a Jamo márka a népszerűségét köszönheti: baráti áron kiváló teljesítmény kínál. Nagyon könnyen hajtható kisebb teljesítményű erősítőkkel is. Finom, részletekben gazdag hangja miatt egészen más élmény lesz nézni kedvenc filmjeit, játszani videojátékait, mint ahogy eddig megszokta!

 

 

 

jamo S622 3 miniA Jamo S 622, mely a Jamo S 602 állványos hangfal utódjaként lesz elérhető, egy kiváló ár-érték arányú kis doboz, ideális megoldás kicsi szobákba házimozi szatelitsugárzóként vagy meglévő Studio szériás hangfal szettekbe, házimozi háttérsugárzónak. Elegáns külsejének köszönhetően modern otthonokban is esztétikusan mutat, fáziskúpos mély/közép hangszórója nagy hangerőn is meglepően kevés torzulást eredményez.

 

Az új generációs Jamo Studio hangfalak 2013. nyarától magyarországon is elérhetőek lesznek pontos fogyasztói árukról egyelőre nincs információnk! Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha további hangfal hírekről és akciókról szeretne értesülni!

álló hangfal | állványos hangfal | hangfal | hangfalszett | hangsugárzó | hangszóró | házimozi | házimozi hangfalszett | jamo hangfal | jamo studio

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés