Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


B&W P3 mobil hifi fejhallgató már kékben is!

BowersWilkins-P3Blue-Case-2 smallerA B&W P3 fejhallgató mostantól már nem csak fekete vagy fehér, hanem kék színben is megvásárolható. A gyakran utazó zenerajongók igényeihez szabott eszköz kipróbálható, meghallgatható bemutatótermünkben.

 

 

 

 

 

 

BowersWilkins-P3Blue-Earpad smallerA B&W fejhallgatók úgy lettek kialakítva, hogy Önnek jó komfortérzetet, esztétikus megjelenést és remek hangzást kölcsönözzenek. A P3 kecsessége és színvilága lehetővé teszi, hogy az utcán járva is elegáns kiegészítőként használjuk. Kompakt jellege nem ment a felhasznált anyagok rovására; gumírozott felülete finom tapintású, rögzítései szálcsiszolt alumíniumból, belső párnái pedig textilből készültek. A B&W P3 utcai fejhallgató létrehozásakor nem csak a kinézet volt fontos szempont, hanem a hosszú távú felhasználhatóság. Éppen ezért adnak mellé moduláris kábeleket, egy normál és egy Apple-kompatibilis, mikrofonos headset modullal felszerelt zsinórt. A vezetéken lévő mikrofon nem csak telefonbeszélgetések, hanem Skype hívások alkalmával is megmutatja képességeit, beszédünket érthetően, tisztán rögzíti. A fülpárnák, a kábelhez hasonlóan, cserélhetőek, ráadásul a belsejüket borító memóriaszivacs bélés zajszűrése kiváló. Ezért ha zajos forgalomban, buszon, metrón, villamoson vagy gyalogos tömegben sétálunk, a zenét minden esetben zavartalanul, a külvilág szennyező hangjai nélkül élvezhetjük.

 

BowersWilkins-P3Blue-FoldedsmallerA B&W P3 karcsúsága, kompakt jellege nem csak fejünkön, hanem használaton kívül is praktikus. Fülkagylóit behajtható fémszárak tartják, így ha nem hallgatunk zenét, csak minimális helyre van szükség a fülesünk tárolásához. Utóbbi érdekében egy masszív, strapabíró kemény műanyag védőtokot is kínál a gyártó, mely az alapcsomag részét képezi és megvédi tartalmát a váratlan balesetektől. A korábban fekete és fehér színvariációk 2013-tól kiegészülnek az új kék árnyalattal, mely hölgyek és férfiak ízléséhez egyaránt elegánsan illeszkedik. És mindehhez társul a finom, lendületes, basszusokban gazdag hangzásvilág! A B&W P3 mobil hifi fejhallgató meghallgatható, kipróbálható Hegedűs Gyula utcai bemutatótermünkben!

További termékleírás és specifikáció a B&W P3 fejhallgatóról itt olvasható!

A B&W P3 mobil fejhallgatóról kimerítő cikk készült az Audio & Vision Online Hasábjain!

avologo

Olvassa el a B&W P3 tesztet IDE KATTINVA!

 

 

bower fejhallgató | Bowers & Wilkins | bowers and wilkins | bowers wilkins | bw p3 | fejhallgató | fejhallgató márkabolt | hifi fejhallgató | mobil fejhallgató

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés