Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Új Hi-Fi szörnyek a Rotel műhelyéből!

rotel ra 1570 mini Rotel RA-1570 integrált sztereó erősítő

A kiváló minőségű, de mégis költséghatékony rendszerek irányítását a legtöbb esetben az integrált erősítő végzi, mely éppúgy megváltozott, ahogy a zene szerelmesei fordultak a digitális világ felé. Az RA-1570 sztereó erősítő talán a legjobb példa arra, hogy az analóg dizájn és a digitális áramkörök összeolvasztásával az összes típusú forrást a lehető legjobb minőségben és nagy hanghűséggel adja vissza. Ahogy számos más Rotel erősítő, az RA-1570 is nagy kapacitású tápegységgel rendelkezik, melynek az alapja a Rotel által egyedileg készített túlméretezett toroid transzformátor. Ez az egyedi transzformátor elegendő feszültséget és áramot képes biztosítani minden áramköri szakasznak és a toroid forma pedig segít megelőzni az áramkörben áthaladó, audió jeleket megzavaró"kóbor" sugárzást. A tápegység többi része alacsony tűrésű alkatrészből épül fel, beleértve a T-Network kondenzátorokat is, melyek a pontos feszültséget és áramot biztosítanak a stressz mentes jel reprodukcióérdekében.

Az RA-1570bemeneti szekciója jóval rugalmasabb a legtöbb megszokott integrált erősítőhöz képest. A digitális források előretörésének köszönhetően, az előlapon megtalálható egy USB bemenet, melyre számos forrás köthető, beleértve az Apple iPod, iPhone és iPad modelleket is. A támogatott formátumok többek között MP3,WAV és WMA a maximális rugalmasságért. Továbbá a hátlapon koaxiális, optikai és aszinkron USB digitális bemenet is található, mely 24 bit /192kHz-es felbontásig fogad zenei fájlokat. Az analógbemenetek között természetesen megtalálható az aszimmetrikus RCA és aszimmetrikus XLR aljzat is.

rotel ra 1570

Egy Wolfson WM8740sztereó D/A konverter választható digitális szűrőkkel végzi a digitális adatok folyamatos analóg jellé történő átalakítását. Az AB osztályú erősítés diszkrétáramköri elemekből épül fel, garantálva a precíz reprodukciót, függetlenül attól, hogy milyen típusú a használni kívánt hangsugárzó. Az erősítő kimeneti teljesítménye csatornánként 120W 8Ohm- on. Ez az érték természetesen mindkét csatornát meghajtva  lett mérve a"valódi" világ igényeihez szabva és a Rotel tradícióinak megfelelően. A felhasználói komforthoz hozzájáruló főbb tulajdonságok: egymástól elkülönített előerősített kimenet és bemenetek, jól látható VFD kijelző,precíziós kalibrált elektronikus hangerő szabályozó, és ROTEL LINK lehetőség, a könnyű rendszerintegrálhatóság érdekében.

rotel ra 1570 hatlap back


Időközben már az itthoni szaksajtónál is vendégeskedett a Rotel RA-1570 és részletes teszt készült róla, az Audio & Vison Online hasábjain!avologoA teszt elolvasásához kattintson IDE!


RCD-1570 audiofil CD-lejátszó

Azok, akik még nem hallották a Rotel RCD-1570 CD lejátszóját, azt gondolhatják, hogy már nem lehet semmi újat mutatni a CD játszók terén. Azok viszont, akik már hallották egészen másról beszélnek. Az 1982-ben bemutatott első CD játszó óta, A Rotel folyamatosan finomítja a technológiákat és fejleszti az áramköreit, hogy a lehető legjobb hangminőséget hozza el Önnek. Az RCD-1570,mely egyedüli a 15- ös sorozatban arra fókuszál elsősorban, hogy még a legfinomabb nüanszokat is felfedje, melyek a CD "rovátkáiban"rejtőznek.

rotel rcd 1570 cd jatszo ezust

Az RCD-1570 egyik legfontosabb jellemzője a Wolfson WM8740 digitális szűrő és sztereó digitális/analóg konverter használata. Ezt a konvertert eredetileg nagyfelbontású anyagokhoz tervezték,mely a kiterjedt kutatás és a való világban való tesztelés eredménye. A digitális jeleket akár 24bit hosszúságban és 8 kHz - 196 kHz -es mintavételi frekvencián képes kezelni.

rotel rcd 1570 cd jatszo hatlap

A Rotel RA-1570 integrált sztereó erősítő és RCD-1570 CD-lejátszó 2013. májusától Magyarországon is kaphatóak!
RA-1570: 449.000 Ft
RCD-1570: 269.000 Ft

További információkért érdeklődjön bemutatótermünkben!

ab erősítő | ab osztály | audiofil | cd lejátszó | rotel | rotel cd | rotel erősítő | rotel hifi | rotel márkabolt | usb audio

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés