Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Zenelejátszás vezeték nélkül, profi minőségben: Bemutatkoznak az új B&W hangrendszerek!

Bowers Wilkins_Z2_White_iPhone_AirPlay_miniA Bowers & Wilkins Wireless Music Systems sorozata két, AirPlay® szolgáltatással és Lightning™ csatlakozóval ellátott modellel bővült. A Z2 nagyszerű hangot és szolgáltatásokat kínál, formájának köszönhetően pedig szinte minden környezetbe illeszkedik. Megújult a Bowers & Wilkins legendás iPhone® dokkolója a Zeppelin Air is. Mindkét hangrendszer rendelkezik az iPhone 5 kompatibilis Lightning csatlakozóval és az Apple AirPlay vezeték nélküli technológia révén a zenéit kiváló minőségben élvezheti. A Bowers & Wilkins örömmel mutatja be a két új vezeték nélküli hangrendszerét, a B&W Z2-t és az ikonikus B&W Zeppelin Air megújult verzióját. Mindkét termék lenyűgöző hangminőséggel rendelkezik, továbbá beépítésre került az Apple AirPlay vezeték nélküli streaming technológiája és az új iPhone 5 kompatibilis Lightning csatlakozója.

Bowers Wilkins_Z2_White_iPhone5_bedside_table 

 A B&W Z2 a legjobbat kínálja: lenyűgöző hangot, a vezeték nélküli zenetovábbítás könnyedségét, fekete és fehér színeket és a sokoldalú dizájnt, melynek köszönhetően szinte bárhova elhelyezhető. Továbbá az új Lightning csatlakozó által a legújabb generációs iPhone, iPod touch® és iPod nano® modellek, valamint a vezeték nélküli streameléshez pedig számos más iPhone és iPad® modell vagy akár a Mac® és iTunes®-t futtató számítógép is használható.

Az új fejlesztésű Bowers & Wilkins hangszórókat finoman ívelt rács takarja, míg a saját fejlesztésű Flowport™ technológia feszes és kontrollált mélyhangokat biztosít. A Bowers & Wilkins több évtizednyi akusztikus mérnöki tapasztalatának eredménye a Z2 kompakt mérete és a még nagy hangerőszinteken lejátszott zenék meglepően természetes és telt hangzása.

Bowers Wilkins_Z2_Black_iPhone5_bookshelf

Az eladási listák élén lévő AirPlay hangrendszer a B&W Zeppelin Air, ugyancsak megkapta az új Lightning csatlakozót az iPhone 5 kompatibilitás érdekében. A világon elsőként bemutatott prémium AirPlay hangrendszer a Zeppelin Air új szintre emelte a zenei hangzást és szolgáltatásokat. A megújult verzió megőrizte a megkülönböztető dizájnját és ugyanazt a szobát betöltő, részletgazdag hangzását, de az AirPlay- nek és az új Lightning csatlakozónak köszönhetően, kompatibilis a legtöbb iPhone, iPad és iPod modellel.

A könnyen beállítható és használható AirPlay technológia lehetővé teszi, hogy zenét továbbítson az iPhone vagy iPad készülékekről az új dokkolóinkra, vagy az A7 és A5 készülékekre, melyek teljessé teszik a Wireless Music System szériát. Ez a gyors és könnyedén kezelhető, jó hangminőséget nyújtó szolgáltatás számos applikációval működik együtt, és mindez egy kézből irányítható. Ezen felül a felhasználók többsége szinte már minden eszközzel rendelkezik, ami szükséges ahhoz, hogy élvezze az AirPlay előnyeit: Wi-Fi hálózattal, iOS eszközzel vagy a számítógépen futó iTunes programmal. Ez az intuitív technológia még egyszerűbbé válik az App Store- ból ingyenesen letölthető Bowers & Wilkins Setup App használatával.

Bowers Wilkins_Z2_Black_Sideboard

A Zeppelin Air, a Z2 és a komplett Bowers & Wilkins Wireless Music System sorozat ötvözi a tradicionális Bowers & Wilkins audió szakértelmet, az AirPlay vezeték nélküli streaming technológiát, a legújabb digitális erősítő és DSP fejlesztéseket. Ezek biztosítják a kényelmes használatot, a vezeték nélküli zenelejátszás szabadságát, mindezt a hangminőség veszélyeztetése nélkül.

A B&W Z2 fekete színben márciustól elérhető. Fogyasztói ár: 119.000Ft

A B&W Z2 fehér színben várhatóan júniustól elérhető. Fogyasztói ár: 119.000Ft

A B&W Zeppelin Air májustól elérhető. Fogyasztói ár: 179.000Ft

Apple AirPlay | bowers hangfal | bowers z2 | Bowers-Wilkins | bw hangfal | hangfal | hangszóró | iphone dokkoló | ipod dokk | ipod dokkoló | zeppelin | zeppelin air

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés