Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


Jamo S 606 HCS 3 házimozi hangfalszett 5 év garanciával!

Jamo S606 HCS3 all black WOF smallest

Szeretne egy szép külsejű, ugyanakkor kiváló ár-érték arányú házimozi hangfalszettet? Nem akar bajlódni a házimozi mélynyomó beállításokkal? Próbálja ki bemutatótermünkben, nyugodt körülmények között a Studio-szériás Jamo S 606 HCS 3 házimozi hangfalszettet! Megígérjük, hogy nem fog csalódni, és szaktanácsainkkal, hifi-házimozi tapasztalatainkkal segítünk Önnek, hogy nappalijában egész családjával élvezhesse a házimozizás élményét!

 

 

 

jamo s 608 membranokA Jamo S 606 HCS 3 házimozi hangfalszett sikerét többek között az is igazolja, hogy készítői jó ideje nem végeztek rajta módosítást. Ami jól működik, azon felesleges variálni, nemde? Immár hét éve kínálja folyamatosan a dán székhelyű Jamo cég ezt a hangfalat, melyből zenehallgatási célra a frontsugárzók (Jamo S 606 pár) és egy filmnézéshez javasolt, 5.0 rendszer (Jamo S 606 HCS 3 házimozi hangfalszett) egyaránt kaphatóak.  Aki korábban még nem hallott a Jamo-ról, annak csak annyit mondanánk, hogy amint ideje engedi, látogassa meg bemutatótermünket és megtapasztalhatja, hogy miért szeretik olyan sokan ezt a márkát. Személyre szabott, kellemes hangzása, az eredeti dán formaterve és a remek ár-érték arány okozzák a sikerét. A Jamo hangfalak megépítettsége pedig hosszú távon is megbízható működést eredményez.

Resize of S606 darkapple spikeA Jamo S 606 HCS 3 házimozi hangfalszett kétféle színben kapható. Fekete vagy Sötét Alma árnyalatokban. A Sötét Alma gyakorlatilag a cseresznyével megegyező árnyalat, egy barátságos és természetes szín, fa mintázattal, melynek köszönhetően a hangfal nem csak műszaki berendezés, hanem szobadísz is egyben. Mindkét színváltozat közepén átfut egy tükörsimára polírozott, tükröződő fekete sáv, mely nagymértékben fokozza a hangsugárzó exkluzivitását. A frontsugárzók oldalába 20 centiméteres mélyhangszórók keltik az erőteljes és lenyűgöző tisztasású mélyhangokat, így kisebb vagy közepes helyiségekben sokszor még mélyládára sincsen szükség egy ilyen hangfal mellé!

 

jamo-s608hcs3-0405 év hivatalos garanciát adunk a Jamo S 606 mellé. Valójában mindegyik Jamo hangfal mellé 5 év garancia tartozik, melyet az Annex mint hivatalos disztribútor garantál. Így Ön biztos lehet benne, hogy a termék hosszú távon megbízható marad. Meg szeretné vásárolni a Jamo S 606 hangfalakat? Vegye fel bemutatótermünkkel a kapcsolatot, és készséggel segítünk. Igény esetén vidékre történő szállítást is vállalunk! Ha egyéb információkat szeretne megtudni a Jamo S 606 házimozi hangfalszettről, IDE kattintva megtekintheti a termék leírását!

 

A Jamo S 606 HCS 3 házimozi hangfalszettet az AV-Online magazin is tesztelte!
A készülékről írt, részletes teszt IDE kattintva olvasható!


A Jamo S 606 HCS 3 5.0 szett tartalma:

2 db álló S 606 álló front hangfal (méret /állótüskével/: 1110x260x345,  súly: 24 kg/db)
2 db S 602 állványra, falra vagy polcra helyezhető háttérsugárzó (méret: 240x133x210, súly: 3,4 kg/db)
1 db S 60 állványra, falra vagy polcra helyezhetőCentersugárzó (méret: 133x400x210, súly: 4,9 kg)

Megvásárolható Fekete, illetve Sötét Alma színekben!

álló hangfal | állványos hangfal | center hangfal | házimozi center hangfal | házimozi hangfalszett | házimozi szaküzlet | hifi hangfal | jamo bemutatóterem | jamo hangfal | jamo hangfalak | jamo márkabolt

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés