Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


A kültéri hangfalak legújabb generációja: B&W AM-1

AM-1 Black Horizontal miniRemek hangzás – ha törik, ha szakad!

A Bowers & Wilkins örömmel jelenti be legújabb B&W AM-1 (Architectural Monitor) típusú, kültéri hangsugárzóját. Az AM-1 egy időjárás-álló, télen-nyáron egyaránt üzemeltethető kültéri hangfal, melyben a kimagasló hangminőséget, extrém strapabíróságot és rugalmasságot kombinálták. Kültéri és beltéri installációkhoz egyaránt megfelelő megoldás, mely 2013. tavaszától az Ön lakóhelyét is betöltheti hihetetlenül jó hangzással!

 

 

AM-1 Cut Back View miniA B&W AM-1 kültéri hangfal artikulált, izgalmas és erőteljes hangzásával megszűnteti azon kompromisszumokat, melyek eddig jellemezték a kültéri hangfalakat. Pontosan azt a teljesítményt produkálja, amit elvárhatunk egy Bowers & Wilkins hangsugárzótól. 2-utas felépítése egy 25 mm átmérőjű alumínium dóm magassugárzót és egy 130 mm-es üvegszálból szőtt mély-közép membránt takar. Ezek a hangszórók garantálják az optimális szórástartományt, még akkor is, ha a hangsugárzót nagyon magasan, a falra szerelve szeretnénk használni.

A B&W AM-1 kültéri hangfal szándékosan úgy lett kialakítva, hogy Ön minél könnyebben telepíthesse. Elegáns alumínium fali tartója magába foglalja a találékony, egyetlen vezetéket igénylő rendszert. Függőleges és vízszintes pozícióban egyaránt beállítható a B&W AM-1, a falikaron pedig 110 fokos tartományban elforgatható mindkét irányba, hogy minél pontosabb irányba küldje a hangokat.A megfelelő mélyhangok keltése egy kis méretű zárt dobozból sokszor gondot okoz, ezért az AM-1 különös kialakítást igényelt. Ezért alkalmazták az új kialakítású, kisegítő passzív radiátor technológiát, mely a csukott kabinet ellenére megnyerő basszusokat tesz lehetővé.

AM-1 White Vertical mini
A B&W AM-1 rozsdamentes alumínium védőrácsa egy merev kabinettel egészül ki, melynek burkolata üvegszálas rostokat tartalmaz, így biztosítva extrém ellenállást homokkal, szennyeződésekkel és UV - sugarakkal szemben. Szélsőséges környezeti viszonyok között is, garantált a remek hangzás, legyen szó akár egy uszodaterem, akár egy szikláskert hangosításáról. A B&W AM-1 kültéri hangfal 2013. májusától szaküzletünk kínálatában is elérhető lesz 5 év garanciával, várható fogyasztói ára 82.500 Ft / db. További információkért érdeklődjön bemutatótermünkben, munkatársaink készséggel segítenek!

B&W | b&w hangfal | bowers | Bowers&Wilkins | Bowers-Wilkins | hangfal | hangsugárzó | hangszóró | kültéri hangfal | wilkins

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés