Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


A B&W bemutatja első fülhallgatóját: itt a C5!

BW-C5-3_smallestA C5 zajszűrős fülhallgató kristálytiszta hangminőséget nyújt, mindezt menet közben. Az innovatív biztonsági huroknak köszönhetően, a fülhallgató stabilan a helyén marad, így kényelmes viseletet biztosít és a hangminőségre is jó hatással van. Továbbá, a mikroporózus szűrőjének köszönhetően csodálatosan nyitott és természetes hangzást kapunk. Tökéletes megoldás a hosszan tartó zenehallgatáshoz.   


A Bowers & Wilkins bemutatja a C5 zajszűrős fülhallgatót. A Bowers & Wilkins debütálása a fülhallgatók piacán, lehetőséget nyújt arra, hogy azok az igényes felhasználók, akik egy prémiumkategóriás fülhallgatót szeretnének, egy csodálatosan tiszta hangzású, innovatív formatervezésű és elsőrangú anyagok felhasználásával készült termék birtokosai lehessenek.

C5_iPhone

A Bowers & Wilkins termékeiről már hosszú ideje a kiváló hangminőség jut eszünkbe. A 800 Diamond sorozattól kezdve a Zeppelin Air-en át a jelentős sikert elért P5 mobil fejhallgatóig a Bowers & Wilkins termékei már 45 éve a kategóriájuk legjobbjai. A C5 ezt a termékskálát bővíti ki egy újabb taggal: a fülhallgatókkal.

Mint minden Bowers & Wilkins termék, a C5 is a klasszikus akusztikus alapelvek és a fejlett technológiák keveréke. Ezeket egészíti ki a mikroporózus szűrő alkalmazása . Ez gyakorlatilag úgy működik, mint egy diffúzor, mely a C5-nek kristálytiszta, természetes hangzást és ugyanakkor tágasabb helyet biztosít a hagyományos fülhallgatókhoz képest. A szűrő és a fülbe való tökéletes illeszkedés garantálja a zaj minimálisra való csökkentését, így a felhasználók valóban elmerülhetnek a zene hullámaiban.

A fülhallgatók piacán az egyik legfontosabb szempont a kényelmes illeszkedés. Ezt figyelembe véve a C5 egy saját zseniális fejlesztést alkalmaz, az úgynevezett biztonsági hurkot. Ez a párnázott és rugalmas hurok a fül belső gerincéhez illeszkedik, ezáltal a C5-öt biztonságosan és kényelmesen a helyén tartja. Ez jobb hangminőséget is biztosít, és lehetővé teszi, hogy aktív mozgás esetén se mozduljon el a fülhallgató. A biztonsági hurok fokozatmentesen állítható, így tökéletesen illeszkedik bárki fülébe.

A C5 kényelmét a „Tungsten Balanced” tervezés is fokozza. Ez a kialakítás a nehezebb tömegű alkatrészeket a hallgató füléhez közelebb helyezi el, így a fülhallgató kényelmesebben illeszkedik a fülbe és javítja a zajszigetelést is. Más részeknél kiváló minőségű alumíniumot és prémium bevonatokat alkalmaztunk.

C_5Black

A C5 alapvetően Apple termékekhez lett kifejlesztve, ezért ‘Made for iPod®, iPhone®, iPad®’ mikrofonnal és távirányítóval is rendelkezik. Azonban bármilyen audio eszközhöz illeszthető, mely normál fülhallgató kimenettel rendelkezik.

 

A Bowers & Wilkins C5 2011 Augusztusától elérhető 48.900Ft-os fogyasztói áron.

bowers | fülhallgató | headset | hordozható | iphone | ipod | mikrofonos | wilkins

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés