Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


S 426 Dániából szeretettel - Új hangsugárzók a Jamo-tól!

s426-wenge-hcs3miniKedves Látogatóink!
Örömmel értesítünk mindenkit, hogy megérkezett a várva várt Jamo szállítmány! Szintén jó hír, hogy a dán gyártó új típust indított S 426 elnevezéssel. Eddig is láthattunk specifikációkat és képanyagot a Jamo honlapján, az itthoni forgalmazás jövő hét hétfőtől (Február 22) kezdődik, mindannyian tűkön ülve várjuk - hiszen ár/érték arány tekintetében kiválónak ígérkezik…

Feltehetőleg a Studio S 5xx és 4xx modellek közti hézag betöltése céljából készítették el az S 426 dobozokat, melyeknek membránja kísértetiesen hasonlít az idén megszűnő C 400 széria hangszóróira - a C 400 családot sokak megkedvelték, de csak kevesen tudták megfizetni a kellemes mélyekkel és dinamikus részletességgel rendelkező, magasabb árfekvésű C4 dobozokat.

Az S 426 kialakítását tekintve némileg szakít a Jamo – féle ízlésvilággal. A dobozok széleit lekerekítették, s az előlapi védőszövet is alul-felül ívelt kialakítást kapott – a sötét szín ellenére így barátságosabb hatást keltve. Apropó, színek: az S 426 várhatóan wenge valamint fekete színekben lesz elérhető. A bassz-reflex kialakítású frontok 2 db 140 milliméteres mély/középsugárzót és 1 darab egyhüvelykes lágy magas dómot használnak a hanghullámok keltésére. A mindössze 91 centiméter magas dobozok 48 Hz-től 20 kHz-ig biztosítják a frekvenciatartományt.

Kíváncsian várjuk a pillanatot, amikor bemutatótermünkben, jövő hét hétfőtől (Február 22) megszólalnak az S 426 hangfalak! Ahogy az a hír elején is olvasható, a hézag, melyet az új típus betölt, hangzásban és árban is értendő! Az 5.0 kiszerelés márciustól fekete színnel is elérhető lesz üzletünkben.

A Jamo S 426 HCS3 szett valamint az S 426 frontok 66.990 illetve 49.990 forintért vásárolhatóak meg. Hétfőtől Ön is meghallgathatja az újdonságokat!

A Jamo S426 HCS 3 szettről már teszt is olvasható www.hazimozi.hu weblapon.


hangfal | hangfalszett | hangsugárzó | hangszóró | házimozi | Jamo | S 426 HCS 3 | studio széria

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés