Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben szeretne értesülni az Annex Hangcenter újdonságairól, itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


A Rotel 15-ös szériája továbbra is hódít

Rotel_15SeriesA Rotel Electronics egy családi vállalkozáson alapszik, székhelye Japánban található. Immár több, mint 40 éve foglalkoznak csúcs-minőségű és csúcsteljesítményű audio illetve video egységekkel. A cég kiegyensúlyozott tervezési koncepciója – a fegyelmezett összetétel fizikai megjelenésben, elektronikában, és a mechanikai működésben – evidens minden egyes komponensre, melyet a Rotel legyárt és árusít az egész világon.


bannerreview

Világszerte lenyűgöző eredményeket kaptak a Rotel 15-ös szériájába tartozó termékek, különösképpen az amerikai piacon. Íme pár példa:

RC-1580 és RB 1572 bemutató
The Post Chronicle, 2009 November 30 – Jim Bray


„A hang és képfeldolgozás telített, és kristálytiszta, csodálatos szeparációval a csatornákon, a fellépés imponáló. És a basszus! Oly mértékben bődületes, akkora robbanásokat adott a régebbi szetthez képest, hogy időre volt szükségünk felfogni; még be sem kapcsolták a mélysugárzót!”

„Akár a bemutatótermükben, akár a saját házi mozimban hallgattam, sok-sok órát töltöttem el, amennyit csak megengedhettem, abból a mulatságból, amit a hang okozott nekem. Végighallgattam a nagy kedvenceimet (rocktól, klasszikustól a tesztlemezekig), a saját lemezeimről, melyekkel könnyedén fel lehet mérni a rendszerek „vérmérsékletét”. Szükségtelen hozzátenni, nagyon lenyűgözött a „régi divatú, de azért igazi ’hang-világ-művészete’ ” hangzás. Minden további nélkül kijelenthetem teljes meggyőződéssel, a Rotel termékek rajongója vagyok!”

RMB-1575 Bemutató
Home Theatre Hi-Fi, November 10, 2009 - Jared Rachwalski


„Az egyik legdinamikusabb, igényesebb lemez, amit birtoklok, különösen magas frekvenciákhoz, a The Melvin’s „A Senile Animal” –című albuma. Az ütős hangszerek hangjának szeparáltsága, amit hallgatni szoktam ezzel a zenével. Vannak benne keményen torzított gitárok, szolid basszusjáték, és megszámlálhatatlan dob. Az RMB-1575 készülékkel a cimbalmok, cintányérok és gongok (igen, többes számban) sosem mosódtak össze, és mindig kivehetőek maradtak. Alacsonyabb minőségű erősítők egyszerűen nem tudnak reagálni ennek az albumnak a részleteire, ha feltekerem a hangerőt. A Rotel probléma nélkül prezentálta ennek a kemény-rock zarándoklatnak a bonyolultságát. Minden zeneszámot könnyedén reprodukált, mellőzve a dinamikák rövidségét. Ez az album bizonyította be, hogy ezeknek az erősítőknek a magas-frekvencia visszaadása tökéletes.”

„Az RMB 1575 egy remek hangzású erősítő, mely kiszámíthatatlan energiát tartogat, és dizájnban is a saját rátermettségét sugallja. A Rotel komolyan kezeli a D-osztályú topológiát és kitűnően felhasznosította az IcePower modulokat. Ismételten állást kell foglalnom amellett, hogy Önöknek muszáj meghallgatni ezt az erősítőt! És nyugodtan elfelejthetik, a régi feltevést arról, hogy a D-osztályú erősítő csak autók hangrendszerébe és mélysugárzókhoz jó. Az RMB 1575 maga a  csúcsminőség, az elejétől a végéig!”

1572 | 1575 | amplifier | elektronika | erősítő | házimozi | külföld | magazin | rotel | széria | sztereó | teszt

 
Joomla weboldal készítés, Joomla keresőoptimalizálás, Joomla honlapkészítés